Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

bekend

Actrice Abbey Hoes (24) reageert op René van der Gijps 'kwetsende' opmerking over jurk

Actrice Abbey Hoes werd enige tijd geleden ‘geil’ genoemd door René van der Gijp nadat ze in een doorzichtige jurk op een evenement verscheen. Op dat voorval reageert ze nu.

| Yara Mureau

“Ik vond het heel kwetsend en vrouwonvriendelijk”, vertelt de actrice aan Elsevier.

Abbey Hoes’ doorzichtige jurk

Abbey Hoes verscheen tijdens de uitreiking van de JFK-awards begin oktober in een doorzichtige jurk. In een uitzending van Veronica Inside maakte René van der Gijp daar een opmerking over: “Ja, die is gewoon geil. Dat is eigenlijk haar grootste kwaliteit, ja toch? Wat doet ze verder?”

Abbeys jurk:

View this post on Instagram

Charlies angels

A post shared by Abbey Hoes (@abbeyhoes) on

‘Kwetsend en vrouwonvriendelijk’

Hoes reageerde in een interview met Elsevier op de opmerking van Van der Gijp. Ze gaf toe dat ze moest huilen toen ze het zag. “Ik vond het heel kwetsend en vrouwonvriendelijk. Mensen misbruiken hun vrijheid van meningsuiting op zo’n negatieve manier.” Ook geeft ze aan dat ze niet snapt waarom ze zich niet sexy mag kleden. “Ik had al een heel bericht klaar met een felle reactie, maar dan denk ik: kill them with kindness. Want dat werkt beter. Bovendien denk ik dat geil doen niet mijn enige talent is.”

Lees het hele interview met Abbey Hoes in Elsevier hier via Blendle (€).

VIDEO'S | NIEUWS | LINDA.MEIDEN | TV | BEKEND | ENTERTAINMENT

Bron: Elsevier | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Els LagerweijEls Lagerweij

Flauw hoor wat een ophef om niks. Met zo'n jurk vraag je om commentaar wees dan ook een beetje stoerder als er commentaar of reactie komt en speel niet het gekwetste vrouwtje/.

Meer bekend

Lees dit ook even

Please update your browser