Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Beelden opgedoken van bevrijding dertien verwaarloosde kinderen Californië

Vorige week bevrijdde de politie dertien verwaarloosde kinderen uit een huis in Californië. Vandaag doken er beelden op van dat moment.

| Verena Verhoeven

De dertien kinderen van David (57) en Louise (49) Turpin waren vastgeketend aan hun bedden en allemaal zwaar verwaarloosd en ondervoed.

Lees ook
Verschrikkelijke details over koppel dat hun dertien kinderen jarenlang mishandelde

Video
Eén van de dertien kinderen wist uit het huis te ontsnappen en heeft vervolgens met een gevonden telefoon de politie gewaarschuwd. De beelden die vandaag op internet verschenen zijn niet van hoge kwaliteit, maar er is wel te zien hoe agenten een aantal kinderen uit het huis bevrijden.

Mishandeld
Het ‘horrorkoppel’ heeft hun kinderen in de afgelopen jaren op verschillende manieren mishandeld, laat de openbaar aanklager weten. Zo zouden ze hun kinderen voor straf maanden hebben vastgeketend, geslagen en gewurgd.

Levenslang
David en Louise zijn inmiddels opgepakt en moeten op 23 februari voor de rechter verschijnen. Hen wordt vrijheidsberoving, verwaarlozing, marteling en kindermishandeling ten laste gelegd. Als er bewijs is voor alle vier de aanklachten dan kan het koppel een levenslange gevangenisstraf riskeren.

VIDEO'S | NIEUWS | BUITENLAND

Bron: World News | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser