Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Monic Hendrickx (51) geeft gezondheidstips: 'Drink saliethee als je keelpijn hebt'

Tijdens de shoot voor de cover van LINDA.164 ‘KOMT EEN VROUW BIJ DE DOKTER’, hebben Monic Hendrickx en Dave von Raven genoeg te bespreken.

| Stephanie Kersbergen

Zo hebben ze het over gezondheid, vechtsport én een nieuwe film die er voor Monic aan zit te komen. Althans, dat hoopt ze: “Kan me haast niet voorstellen dat het niet doorgaat.”

Lees ook
Dit zijn de belangrijkste beautytips van Linda de Mol

Wake-upcall

The Kik-zanger Dave von Raven vertelt over het rock-‘n-roll-leven en hoe zwaar dat was voor zijn lichaam. “Ik was bezig in de studio en ineens voelde ik mijn been zwaar worden. Toen liep ik even naar buiten en toen ging het licht uit. Ik viel gewoon om.” Er is niks gevonden, maar voor Dave was het een wake-up call. “Minder zuipen en wat aan je lichaam gaan doen.”

Krakkemikkiger

Monic Hendrickx wordt misschien wat ouder, maar heeft niet veel te klagen. “Het is wel een beetje krakkemikkiger”, zegt ze. “Ik heb bijvoorbeeld een stijve nek, die heb ik nu al anderhalve week. Maar als het daarbij blijft dan tel ik mijn zegeningen.”

Nieuwe film

Vooral door haar rol in Penoza wordt veel herkend op straat, vertelt de actrice. Ook hoopt ze dat de nieuwe film waaraan wordt gewerkt, straks doorgaat. Zit er volgens haar wel dik in: “Kan me haast niet voorstellen dat het niet doorgaat. Ik zou het in ieder geval heel jammer vinden.”

Gezondheidstips

Tot slot geven de twee ook nog tips voor een goede (of nóg betere) gezondheid: “Advies één is natuurlijk dat je regelmatig moet eten, en een beetje gezond. Als je daarnaast nog beweegt, dan heb je volgens mij helemaal geen medicijnen nodig”, vertelt Dave. Én hij neemt elke dag een ginseng tabletje. “Ginseng, echt een wondermiddel.” Monics wondermiddel? Thee. “Saliethee als je keelpijn hebt. En als je energie nodig hebt dan moet je gemberthee met citroen.”

VIDEO'S | NIEUWS | BEKEND | ALLES OVER LINDA. | LINDA.164 KOMT EEN VROUW BIJ DE DOKTER

Bron: LINDA.164 'KOMT EEN VROUW BIJ DE DOKTER' | Foto: Pablo Delfos

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser