Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

babynieuws

Roxeanne Hazes zwanger: 'Na maanden hard oefenen en veel van elkaar houden'

Roxeanne Hazes zwanger: 'Na maanden hard oefenen en veel van elkaar houden'

Roxeanne Hazes en haar verloofde Erik Zwennes verwachten een baby. Het is het resultaat van ‘maanden oefenen en vooral veel van elkaar houden’, als we de zangeres mogen geloven.

| Boris Lemereis

Op Instagram maakt Roxeanne het heuglijke nieuws bekend.

Lees ook
In dit interview vertelt Roxeanne Hazes openhartig over haar miskraam

Intens veel
‘En zo ga je ineens op tour met je nieuwe, kleine beste vriendje of vriendinnetje’, schrijft de zangeres. Ze laat toekomstige papa Erik weten hoeveel ze van hem houdt: ‘intens veel’.

Miskraam 
Eind vorig jaar vertelde Roxeanne in Glamour nog openhartig over een miskraam die ze eerder heeft gehad. “Het zou voor mij echt een droom zijn om zwanger op het podium te staan. Met een dikke buik nog steeds bad ass zijn, als statement, van: zo kan het ook”, zei ze toen.

‘Ontzettend vruchtbaar’
Ondanks de heftige gebeurtenis was Roxeanne toen ook optimistisch: “Het komt wanneer het komt. We weten dat we het kunnen: we zijn allebei ontzettend vruchtbaar.” En dat blijkt dus te kloppen. ‘Gelukkig mogen we nu het fijne nieuws delen dat het met onze huidige buikbaby goed gaat en dat we zonder rem aan het genieten zijn van deze prachtige fase’, besluit ze haar Instagram-post.

Roxeanne Hazes onthulde eerder haar 25 Favorieten voor LINDA.tv:

NIEUWS | BEKEND | BABYNIEUWS

Bron: Instagram | Foto: LINDA.meiden 1 Koos Breukel

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer babynieuws

Lees dit ook even

Please update your browser