Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

babynieuws

Dochter René van Kooten veel te vroeg geboren: 'Ze vecht als een leeuwin'

Dochter René van Kooten veel te vroeg geboren: 'Ze vecht als een leeuwin'

René van Kooten heeft een zware periode achter de rug. Zijn dochter is veel te vroeg geboren. Ze kwam al na 26 weken ter wereld, maakt de musicalster via Instagram bekend.

| Martine Findhammer-Schut

Sophia Giulia is op 14 november middels een keizersnede gehaald omdat moeder Tanya plotseling heel ziek werd.

René van Kooten

Het is de tweede dochter voor René en zijn vrouw. Sophia heeft ook nog zus Senna van zeven. ‘Dit ben ik op 16 november met een piepklein Apie op m’n borst. Sophia werd veel te vroeg geboren en woog amper 900 gram. Wat volgde waren spannende dagen op de intensive care voor mama en spannende weken voor Sophia in de couveuse’, zo schrijft René bij een foto waarop zijn dochter bij hem ligt.

View this post on Instagram

Dit ben ik op 16 november met een piepklein Apie op m’n borst; buidelen heet het, een bijzonder woord. Dat Apie heet Sophia Giulia van Kooten en is op 14 november via een keizerlijke weg gehaald, na 26 weken en 1 dag zwangerschap, omdat haar mama @tanyavanderkooij plotseling heel, heel erg ziek werd. Veel te vroeg en amper 900 gram. Wat volgde waren spannende dagen op de intensive care voor mama en spannende weken voor Sophia in de couveuse. Gelukkig gaat het met Tanya weer een stuk beter en ook Sophia vecht zich als een leeuwin in de couveuse een weg naar haar papa en mama en supertrotse, grote zus Senna toe. Ze is nu bijna 30 weken, weegt bijna 1300 gram en doet het naar omstandigheden fantastisch. De afgelopen periode was onwerkelijk, intens, zwaar en spannend voor iedereen. De komende periode wordt dat ook. We hadden het tot nu toe nooit gered zonder de briljante medische zorg in Leiden en zonder de fantastische, hartverwarmende steun van alle familie en vrienden.. uit het diepst van ons hart; dank! Wees lief voor elkaar, dat helpt echt... Knuffel. #prematurebaby #vechter #leeuwenhart #heldenvandezorg #koekie #perky #apie #ourtrioisuptofour #buidelen #vroegertje #alleenmaarliefde

A post shared by Rene van Kooten (@renevankooten) on

Lees ook
René van Kooten ontroert met ‘Annie’s Song’ bij ‘Beste Zangers’

‘Ze vecht als een leeuwin’

Inmiddels gaat het beter met Tanya en de kleine Sophia. René op Instagram: ‘Sophia vecht zich als een leeuwin in de couveuse een weg naar haar papa en mama en supertrotse, grote zus Senna toe. Ze is nu bijna dertig weken, weegt bijna 1300 gram en doet het naar omstandigheden fantastisch.’

NIEUWS | BEKEND | BABYNIEUWS

Bron: Instagram | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer babynieuws

Lees dit ook even

Please update your browser