Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

babynieuws

Marc de Hond vader geworden van tweede kindje: 'De naam is Hond, James de Hond'

Presentator en theatermaker Marc de Hond en oud-atleet Remona Fransen zijn ouders geworden van hun tweede kindje. Dat laat Marc zojuist op zijn Facebook weten.

| Yara Mureau

En dat met een video.

James de Hond

James is op dinsdag 31 juli geboren. Moeder en zoontje maken het goed. Op Facebook heeft de theatermaker net een video geplaatst, met een bijpassend deuntje van – jawel – James Bond. En natuurlijk een hoofdrol voor de kleine De Hond-telg.

Broertje of zusje

In januari maakte Marc met een andere video bekend dat hij en Remona een tweede kindje verwachtten. ‘Livia wordt één en krijgt een broertje of zusje erbij. Over een half jaar dan hè? Want zo snel gaat het ook weer niet. Remona is op 28 juli 2018 uitgerekend. Ons geluk houdt niet op’, zo sluit Marc de video af. En nu is-ie er.

Zeven jaar samen

Marc de Hond (40) en Remona Fransen (32) ontmoetten elkaar op trainingscentrum Papendal, waar hij trainde als rolstoelbasketballer van het Nederlands team en zij als zevenkamper. Inmiddels zijn ze zeven jaar samen.

Voor LINDA.man zijn Marc en z’n vader Maurice geïnterviewd. Hierin vertelt Marc over z’n relatie met z’n vader. Meer video’s zien? Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

Lees ook
Dat wordt extra luiers kopen: Marc de Hond en Remona verwachten tweede kindje

NIEUWS | BEKEND | BABYNIEUWS

Bron: Facebook Marc de Hond | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer babynieuws

Lees dit ook even

Please update your browser