Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

babynieuws

Joëlle Witschge maakt (bij de kerstboom) het geslacht van haar baby bekend

Joëlle Witschge maakt (bij de kerstboom) het geslacht van haar baby bekend

Model Joëlle Witschge heeft in stijl onthuld wat het geslacht van haar ongeboren kindje is. Met een rijtje echo’s in de hand en staand voor de kerstboom brengen zij en haar vriend Dave trots het nieuws.

| Erik van Dam

De dochter van oud-voetballer Richard Witschge verwacht in juni haar eerste zoontje met sc Heerenveen-speler Dave Bulthuis.

Baby boy

‘Baby Boy’, schrijft Joëlle bij de foto die ze op Instagram plaatste. Het stel wordt massaal gefeliciteerd. De zwangerschap van Joëlle is extra bijzonder, omdat het voor haar niet makkelijk was in verwachting te raken. In haar column voor Beau Monde vertelde ze eerder dat de kans op een natuurlijke zwangerschap maar 1 procent was.

Problemen

Fysiek deden zich namelijk nogal wat problemen voor in Joëlles leven. De 27-jarige heeft een verdikte baarmoeder en last van cysten op haar eierstokken. Ook heeft ze te maken gehad met een voorstadium van baarmoederhalskanker.

Lees ook
Jessie Jazz en Joëlle klikken als een tierelier backstage bij LINDA.meiden

Dubbel feest

Voor Joëlle en Dave is 2018 een jaar geworden met een gouden randje. Niet alleen de zwangerschap is namelijk reden voor een feestje: Dave vroeg zijn vriendin in oktober ook al ten huwelijk. Wanneer de twee daadwerkelijk in het huwelijksbootje stappen is nog niet bekend. Dave heeft overigens al een zoontje uit een eerdere relatie: Dani.

View this post on Instagram

Baby Boy 💙

A post shared by Contact: paul@paulhills.com (@joellewitschge) on

NIEUWS | LINDA.MEIDEN | BEKEND | BABYNIEUWS

Bron: Instagram | Foto: LINDA.meiden 15 / Valentina Vos

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer babynieuws

Lees dit ook even

Please update your browser