Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

babynieuws

Dubbel babynieuws: deze twee stellen uit 'Boer Zoekt Vrouw' verwachten een kindje

Dubbel babynieuws: deze twee stellen uit 'Boer Zoekt Vrouw' verwachten een kindje

Niet alleen Jan en Rianne (foto) uit ‘Boer Zoekt Vrouw’ verwachten een tweede kindje, ook bij boer Henk en Fiona is er baby op komst. En dat wordt hun derde.

| Elisa Heisen

Dat maakte het tv-programma vandaag bekend op haar website.

‘Boer Zoekt Vrouw’-baby

Nadat Jan en Rianne (seizoen 2014/2015) in oktober 2017 hun eerste zoontje Melle verwelkomden, verwachten ze in april volgend jaar hun tweede zoon. Ze kijken er enorm naar uit. De babykamer van Melle kan in ieder geval intact blijven. “We gaan nu weer een andere kamer voor Melle maken, zodat hij al zijn speelgoed kwijt kan”, aldus het stel.

Vrolijk mannetje

Met Melle gaat het goed, vertellen ze. “Hij groeit super goed en het is gewoon een heel vrolijk mannetje”, zegt Rianne. Het jongetje heeft laatst zijn eerste stapjes gezet, maar is nog te klein om te beseffen dat er een broertje op komst is. “Hij heeft ook totaal geen interesse in de buik. Maar ja, hij is natuurlijk ook nog maar dertien maanden.”

Henk en Fiona:

Henk en Fiona

Boer Henk en Fiona (seizoen 2012) verwachten een derde kindje in de lente. “Ik moet nog vier maanden, het ziet er goed uit en ik voel me goed”, vertelt Fiona. “We weten niet wat het wordt, dat wisten we bij onze vorige twee kinderen ook niet.” Henk zegt dat ze dat ook nooit hebben willen weten. “We vinden dat mooi van de natuur eigenlijk, dat je verrast wordt. Je weet al zo veel van leven.”

Lees ook
Zo hielden Michelle en Maarten uit ‘Boer Zoekt Vrouw’ hun relatie al die tijd geheim

Spullen al in huis

Henk en Fiona hebben al twee kinderen: Owen (3) en Jolene (1). “We hebben al een jongen en een meisje, dus we hebben alle spullen al in huis, dat scheelt een hoop geregel.”

NIEUWS | TV | BEKEND | BABYNIEUWS

Bron: Boer Zoekt Vrouw | Foto: KRO-NCRV/ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Elvira van DoornElvira van Doorn

Euhhh oktober van dit jaar hun eerste kindje geboren en in april volgend jaar hun 2e kindje??? Dat is wel een heel korte zwangerschap... :-) weten we nu al dat ze te vroeg gaat bevallen?

Meer babynieuws

Lees dit ook even

Please update your browser