Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

babynieuws

Amy Schumer is zwanger en kondigt dat zó aan

Amy Schumer is zwanger en kondigt dat zó aan

Amy Schumer en haar man Chris Fischer zijn in verwachting van hun eerste kindje. De actrice kondigt het nieuws aan via Instagram.

| Erik van Dam

En daarbij kiest ze voor een nogal eigenzinnige aankondiging.

Instagram Story

Als eerste liet ze een bevriende verslaggever van News Not Noise, die voorheen correspondent van het Witte Huis was bij CNN, een Instagram Story plaatsen. Daarin stonden Amy’s aanbevelingen voor de aanstaande mid-termverkiezingen. Helemaal aan het einde stond een onopvallend zinnetje: I’m pregnant-Amy Schumer.

Prinselijk paar

Op haar eigen Instagram-account postte Amy vervolgens een gephotoshopte foto van haar eigen gezicht en dat van man Chris op de lichamen van prins Harry en Meghan Markle. In een reactie aan de Los Angeles Times liet Amy daarna weten dat ze erg blij is met haar zwangerschap. “Chris en ik weten bijna zeker dat hij de vader is. Ik kijk ernaar uit de komende tijd de strijd aan te gaan met Markle”, aldus Amy.

Achtbaan

Het leven van Amy bevindt zich het laatste jaar in een flinke achtbaan. In mei vorig jaar strandde haar relatie met Ben Hanisch, een meubelmaker uit New York. In november maakte ze bekend dat ze een nieuwe liefde had gevonden en in februari trouwde ze met Chris Fischer. En inmiddels is de 37-jarige actrice dus in verwachting.

Lees ook
Amy Schumer vertelt in geuren en kleuren over haar niet-zo romantische reis naar Parijs

NIEUWS | BEKEND | BUITENLAND | BABYNIEUWS

Bron: Instagram | Foto: Getty

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer babynieuws

Lees dit ook even

Please update your browser