nieuws

Arnhems stel reed in paniek gewapende overvaller dood

Arnhems stel reed in paniek gewapende overvaller dood

De 32-jarige vrouw die donderdag in Arnhem slachtoffer werd van een gewapende overval, vertelt dat zij en haar man de dader in paniek doodreden.

| Eva Bongers

Haar volledige verhaal staat in het AD.

Lees ook
Amanda Balk in Parijs overvallen door ‘agressieve mannen met knuppels’

Roofoverval
De vrouw en haar 34-jarige partner K. werden aan de Limburgsingel in Arnhem slachtoffer van een roofoverval. “K. wilde zijn Rolex-horloge voor bijna 30.000  euro verkopen. De man die hem op zou komen halen, wilde er niet voor betalen. De overvaller had een pistool bij zich, schoot tegen de deurruit en wilde het horloge met geweld meenemen.”

In volle vaart
Het stel wist hun huis te verlaten en wilde met het bestelbusje dat op straat stond vluchten. De vrouw realiseerde zich dat de kinderen thuis nog lagen te slapen, waarop K. de bus keerde en terug wilde rijden. Opeens stond de overvaller recht voor de bus. K. zag geen andere optie dan in volle vaart op de schietende overvaller in te rijden.

Tweemaal aangereden
In een tijdsbestek van drie of vier minuten heeft K. het slachtoffer tweemaal aangereden. Dat gebeurde in de paniek van het moment, zegt Jori Schadd, advocaat van de 32-jarige vriendin van de Arnhemmer.

NIEUWS

Bron: AD | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser