nieuws

TMZ: 'Soulzangeres Aretha Franklin heeft kanker en ligt op sterven'

Zangeres Aretha Franklin is ernstig ziek. Volgens bronnen zouden de familie en vrienden van de 76-jarige Queen of Soul zich hebben verzameld in Detroit om afscheid te nemen.

| Yara Mureau

Dat meldt TMZ. Franklin kampt al jaren met gezondheidsproblemen.

Alvleesklierkanker

Franklin heeft sinds 2010 alvleesklierkanker. Een ingewijde vertelt aan TMZ dat de familie van de zangeres zich bij haar sterfbed heeft verzameld en momenteel afscheid neemt. Eerder dit jaar zegde de zangeres geplande concerten af en vorig jaar kondigde ze aan dat ze plannen had om met pensioen te gaan. In 2017 trad Franklin voor het laatst op op een benefietgala voor de Elton John AIDS Foundation.

Natural Woman

De zangeres is vooral bekend met haar wereldberoemde nummers als Respect, I say a little prayer, Think en (You Make Me Feel) A Natural Woman. Ze kreeg achttien Grammy’s en werd in 1987 als eerste vrouw opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.

Lees ook
Aretha Franklin ‘bijna onherkenbaar’ voor fans na enorm gewichtsverlies

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

VIDEO'S | NIEUWS | BEKEND

Bron: TMZ | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser