Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

YouTuber Anna Nooshin en vriend na dertien jaar uit elkaar: 'Ik gun hem alles'

YouTuber Anna Nooshin en vriend na dertien jaar uit elkaar: 'Ik gun hem alles'

Anna Nooshin en haar vriend Danny Roumimper zijn uit elkaar. Dat laten zij zojuist allebei weten op hun Instagramaccounts. De twee waren dertien jaar samen.

| Yara Mureau

‘Er is geen sprake van sensatie, we hebben mega veel respect voor elkaar en er is veel liefde tussen ons’, schrijft Anna.

Uit elkaar

‘Lieve allemaal, via deze weg willen Danny en ik jullie laten weten dat we, na dertien hele mooie jaren, er liefdevol voor hebben gekozen uit elkaar te gaan’, begint Anna. ‘Hoe verdrietig het ook is, het gaat goed met ons beiden. We zijn samen opgegroeid, hebben samen onwijs veel meegemaakt en de plek voor hem in mijn hart is forever groot. Ik gun hem alles op de wereld.’

Instagram

Ook de ex van Anna schrijft op zijn Instagramaccount dat hij haar ‘de wereld gunt’. ‘Jouw liefde was een geschenk en ik ben je dankbaar voor alle mooie momenten in mijn leven. Ik heb mega veel respect voor jou.’

Lees ook
Dave Roelvink maakt dezelfde foto als Kim Feenstra en Anna Nooshin (en dat is erg geinig)

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

NIEUWS | BEKEND

Bron: Instagram | Foto: LINDA.meiden 18 - Mick de Lint

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser