nieuws

Politieagent boos vanwege 'schaamteloze reacties' op verdronken meisje (3) in Wassenaar

Politieagent boos vanwege 'schaamteloze reacties' op verdronken meisje (3) in Wassenaar

Gisteren verdronk een driejarig meisje in een sloot op de camping van Duinrell in Wassenaar. Al snel klommen ‘mensen met een oordeel’ in de virtuele pen om een sneer uit te delen.

| Martine Schut

Iets wat agent Johan Dubbeldam, die meezocht naar het meisje toen ze vermist werd, onbegrijpelijk vindt.

Schaamteloos

Hij deelt zijn woede op social media. ‘Met verbazing lees ik de tenenkrommende, schaamteloze, veroordelende reacties op diverse social media met betrekking tot het verdronken meisje in Wassenaar. Als je ook maar een glimp van het verdriet zou hebben gezien van het gezinnetje dan zou je het wel laten. Ze hebben juist onze steun nodig’, zo schrijft hij.

‘Leg je telefoon weg’

De agent krijgt veel bijval. ‘Soms moet je de telefoon even wegleggen. Die mensen verdienen geen reactie of podium. Die arme mensen dachten een leuke dag te hebben. Nu zoeken ze een kist uit. Zo gruwelijk verdrietig.’ En: ‘Politiemensen die hun hart laten spreken, dat vind ik een troostrijke gedachte als tegenhanger van die schaamteloze niksnutten’, zijn nog maar een paar van de vele reacties.

Lees ook
Agent ‘boos en verdrietig’ door onbeschofte omstanders bij dodelijk ongeluk

NIEUWS

Bron: Twitter | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Els LagerweijEls Lagerweij

Drama en verdrietig voor de ouders, maar opvallend veel allochtone kinderen verdriinken. Daar kun je ook niet zomaar aan voorbij gaan.

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser