Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Actrice Vivienne van den Assem nieuwe gezicht WNL

Actrice Vivienne van den Assem nieuwe gezicht WNL

Actrice Vivienne van den Assem wordt een van de vaste presentatoren van Omroep WNL. Ze gaat het team van ‘Goedemorgen Nederland’ op NPO1 versterken.

| Eline van der Haar

Dat maakte de omroep donderdag bekend.

Een fantastische klus
“Ik verheug me op de dagelijkse ochtendshow en heb veel zin om met dit team aan de slag te gaan”, reageert Vivienne, die eerder al diverse tv-programma’s presenteerde. “Het is een prettig journalistiek programma. Ik zal met recht Goedemorgen Nederland zeggen, want het wordt vroeg opstaan.”

Eerste uitzending
Vivienne is vrijdagochtend al te zien in de ochtendshow, de afsluiting van het voorseizoen. Vanaf 22 augustus is ze elke week te zien naast Maaike Timmerman. Roos Moggré en Leonie ter Braak keren na hun zwangerschapsverlof terug bij het programma.

Fijne optimistische uitstraling
Hoofdredacteur Bert Huisjes is blij met de komst van Vivienne naar WNL. “Vivienne heeft een fijne optimistische uitstraling, ze heeft veel présence en een voelbare ambitie om journalistiek te gaan meedoen. Daarmee past ze precies bij WNL. We verheugen ons zeer op deze samenwerking.”

NIEUWS | TV | BEKEND

Bron: ANP | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser