nieuws

'Acteur Ben Affleck betastte een visagist tijdens de Golden Globes in 2014'

'Acteur Ben Affleck betastte een visagist tijdens de Golden Globes in 2014'

Nadat Ben Affleck werd herinnerd aan zijn actie bij Hilarie Burton, komt visagist Annamarie Tendler ermee naar buiten dat de acteur haar ook zou hebben betast.

| Yara Mureau

Dat zou gebeurd zijn na de uitreiking van de Golden Globes in 2014.

Lees ook
Acteur Ben Affleck zegt sorry voor ‘ongepast’ betasten van borsten collega

Annamarie Tendler
Affleck plaatste een tweet met een statement over Weinstein, waarna hij door een volger werd gewezen op zijn actie bij Hilarie Burton. Hij zou aan haar borsten hebben gezeten. Maar Burton was niet de enige. Visagist Annamarie Tendler zegt dat ze door de acteur in haar kont werd geknepen. ‘Ik zou ook graag excuses krijgen van Ben Affleck, die me bij mijn kont greep op het feest van de Golden Globes in 2014’, tweette ze. Affleck heeft nog niet gereageerd.

`Beperkt op Twitter
Rose McGowan, een van de slachtoffers van Harvey Weinstein, mag alleen nog directe berichten naar haar volgers sturen op Twitter. Ze kan voor twaalf uur niets twitteren, retweeten of liken. Dit komt omdat McGowan zich liet gaan over Harvey Weinstein, zijn broer Bob en hun bedrijf. Ook schold ze Ben Affleck uit nadat hij gezegd had dat hij niets afwist van de praktijken van Weinstein. De actrice denkt nu aan een complot, zo plaatst ze op haar Instagram.

TWITTER HAS SUSPENDED ME. THERE ARE POWERFUL FORCES AT WORK. BE MY VOICE. #ROSEARMY

A post shared by Rose McGowan (@rosemcgowan) on

NIEUWS | BEKEND | BUITENLAND

Bron: ANP | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser