Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Ach jee: GIF'je van 'ongelukkige' Melania Trump gaat viral

Ach jee: GIF'je van 'ongelukkige' Melania Trump gaat viral

Een paar dagen terug schreven we al over hoe verschillend Barack Obama en Donald Trump met hun vrouw omgaan. En dat lijkt Melania Trump niet eh, in de kouwe kleren te zijn gaan zitten.

| Tim van Erp

Oké, misschien wat overdreven. Maar er doet nu een GIF’je van haar de ronde, waarin ze niet heel blij lijkt te zijn met haar man.

Lees ook
Het verschil tussen Obama en Trump: hoe galant gaan ze met hun vrouw om?

Weg grijns
Het GIF’je in kwestie – waarin Melania een lach opzet voor Donald, die verdwijnt zodra hij zich omdraait – gaat nu het hele internet over. Op Twitter is het al ruim 45.000 keer geretweet.

Gevangene
En natuurlijk maken mensen nu grappen over de gezichtsuitdrukking van de first lady – en vergelijken ze haar met een gevangene.

Nog meer
Het GIF’je is bovendien niet de eerste keer dat we een ‘ongelukkige’ Melania lijken te zien. Al dagenlang circuleren er andere foto’s van de inauguratie waarin Donalds derde echtgenote niet bepaald eh, vrolijk kijkt.

https://twitter.com/JanetWLevite/status/823335134439079937?ref_src=twsrc%5Etfw

Lees ook
Wat weten we eigenlijk van de nieuwe first lady Melania Trump?

Toch wel vrolijk
Maar mocht je je nu zorgen maken, hieronder het bewijs: Melania kan ook gewoon nog lachen. Misschien is het wel gewoon een gevalletje ‘resting bitch face‘.

NIEUWS | BUITENLAND | DIE GAAT VIRAL | INAUGURATIE TRUMP

Bron: Indy100 | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser