Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

Moeder en kind gewond na aanrijding tussen bakfiets en vrachtwagen

Moeder en kind gewond na aanrijding tussen bakfiets en vrachtwagen

In Bodegraven is een bakfiets met twee kinderen erin vanmorgen vroeg aangereden door een vrachtwagen. Op de fiets zat de moeder van de kinderen, een derde kind fietste ernaast.

| Justine Wouterson

Er werden een traumahelikopter en meerdere ambulances opgeroepen.

Engeltje op hun schouders

De moeder en één van de kinderen zijn gewond geraakt en naar een ziekenhuis gebracht, maar hun verwondingen zijn voor zover nu bekend gelukkig niet levensbedreigend. De twee andere kinderen bleven ongedeerd. Het is niet bekend of het gewonde kind in de bakfiets zat of ernaast fietste.

Bijna-doorrijder na ongeluk met bakfiets

De vrachtwagenchauffeur leek na het ongeluk door te rijden, maar stopte iets verder op de hoek van de straat en wordt momenteel gehoord. Het ongeluk gebeurde nabij een spoorwegovergang, die momenteel tijdelijk is afgesloten voor onderzoek. Het treinverkeer rijdt gewoon volgens dienstregeling.

Stint-drama in Oss

Vorige maand kwamen in Oss bij een botsing tussen een trein en een Stint op een spoorwegovergang vier kinderen om het leven. Een vijfde kind en de bestuurster van de Stint raakten zwaargewond. De Stints, een elektrische bakfiets, mogen voorlopig niet meer de weg op omdat er twijfels zijn over de veiligheid.

Lees ook
Vijftien ongevallen met Stints bij inspectie bekend, niet door technische mankementen

NIEUWS

Bron: ANP | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser