Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

3FM-dj Rámon noemt foto van beautyblogger Serena Verbon 'goor' en krijgt volle laag

3FM-dj Rámon noemt foto van beautyblogger Serena Verbon 'goor' en krijgt volle laag

Gisteren deelde blogger en kersverse moeder Serena Verbon een foto van zichzelf in bikini, ‘met een slappe buik en vetjes’. 3FM-dj Rámon Verkoeijen reageerde daar niet bepaald vriendelijk op en krijgt nu de volle laag.

| Justine Wouterson

Op Twitter noemde hij ‘realistische lijven na de bevalling’ en de foto van Serena ‘goor’, een bericht dat hij daarna snel weer verwijderde.

Lees ook
Beautyblogger Serena: ‘Het is niet normaal om meteen strak te zijn na een bevalling’

Niet normaal

Serena plaatste haar foto om ‘andere moeders een hart onder de riem steken, omdat het niet normaal is vlak na een bevalling alweer strak en op je oude gewicht te zijn’, zo lichtte ze haar foto afgelopen zondag in RTL Boulevard toe. Dat was voor Rámon blijkbaar niet helemaal duidelijk.

Oók niet normaal, Rámon

‘Waarom zou je steeds je lichaam willen laten zien?’, twitterde hij in eerste instantie in een reactie op het artikel over Serena op LINDAnieuws. Niet lang daarna, nadat meerdere Twitteraars op zijn bericht hadden gereageerd, volgde zijn bijzonder onaardige tweede bericht.

Screenshot

Toen de negatieve reacties daarop binnenstroomden, verwijderde hij zijn bericht, maar helaas voor hem nét te laat: er was al een screenshot van zijn beledigende bericht gemaakt. Zowel bekende als onbekende Nederlanders zijn not amused door de actie van de dj:

Extra vetrollen voor Rámon

Serena heeft inmiddels op Twitter ook behoorlijk gevat gereageerd op de berichten van Rámon. ‘Door mannen als Rámon – die met hun grote bereik juist veel mensen zouden kunnen inspireren – wordt het hele idee van body positivity de kop ingedrukt. Gemiste kans om iets goeds te betekenen voor de samenleving, vriend’, spreekt ze de dj direct aan. ‘Speciaal voor jou een extra foto van mijn gore vetrollen.’

NIEUWS | BEKEND | OPMERKELIJK

Bron: Twitter | Foto: Instagram

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser