nieuws

3FM-dj kan 'meissie niet beschermen' en houdt ijzersterk betoog #MeToo

3FM-dj kan 'meissie niet beschermen' en houdt ijzersterk betoog #MeToo

3FM-dj Herman Hofman hield gisteren live op zender een ijzersterk betoog over #MeToo nadat zijn eigen vriendin driemaal was lastiggevallen tijdens het uitgaan.

| Pim Prins

“De hele #MeToo-discussie loopt inmiddels op z’n eind, maar er zijn nog steeds mannen op deze wereld met een gaatje in hun kop,” aldus Hofman.

Lees ook
3FM-dj Domien Verschuuren heeft prachtige verrassing voor vader van Tijn in ‘RTL Late Night’

Drie keer
“Eerst was ze in een uitgaansgelegenheid in haar kont geknepen, daarna ging een jongen vol met zijn hand onder haar jurk. Ten slotte werd ze in haar auto klemgereden en tegengehouden door een groepje jongens. Ze mocht er alleen langs als ze hen een kusje gaf”, vertelt een hoorbaar geëmotioneerde Hofman op zender (video hieronder).

‘Meissie niet beschermen’
De dj vertelt ervan te balen dat hij zijn “meissie” niet heeft kunnen beschermen. Hij is kwaad op mannen die zich misdragen ten aanzien van vrouwen. “Zolang het nog steeds niet zo is dat vrouwen uit kunnen gaan zonder het risico te lopen dat ze worden lastiggevallen, hebben we nog een gesprek te voeren.” Herman besluit met de vraag of we onze kinderen anders kunnen opvoeden: “Geef hen het goede voorbeeld en leer je kinderen dat seksuele intimidatie niet normaal is.”

NIEUWS | BEKEND

Bron: Twitter Herman Hofman | Foto: Hollandse-Hoogte

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Eline HoogEline Hoog

Dat heeft Herman heel goed gezegd!!

Meer nieuws

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser