Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

nieuws

13 x blije momenten in 2014

13 x blije momenten in 2014

Heb je ‘m al gezien; het hele jaar in beeld van LINDAnieuws? Mocht je ‘m gemist hebben, dan komen ze hier alsnog, in ietwat minder rap tempo, voorbij. Dat jij in 2015 maar net zo happy mag worden.

| Teuntje Verbaandert

1. Pharell
Happyer dan Pharell gaat het niet worden. Zijn nummer stond maar liefst 42 weken in de Top 40. En zeg zelf: je wordt er nog steeds vrolijk van.

2. Loombandjes
Wie heeft er geen gekregen van zijn zoon, dochter, neefje, nichtje of buurmeisje? Loombandjes waren een heuse trend onder de kinderen het afgelopen jaar. En dus niet onder grote mensen, want om volwassen polsen willen we ze in 2015 eigenlijk niet meer zien.

3. Toppers
Je houdt van ze, of je doet het niet, maar ze weten het toch al tien jaar te maken. Gerard Joling, René Froger en Jeroen van der Boom gaven daarom een concert: Het Meezingfeest van het Jaar, Toppers in Concert 2014.

4. Obama
Begin dit jaar, op 24 en 25 maart vond in ons land een nucleaire top plaats. Van de verkeershinder werden we massaal iets minder happy, maar Obama in ons land … dat vonden we allemaal best spannend. Hij bracht onder andere een bezoekje aan het Rijksmuseum.

5. Juichpakken
We konden haast niet blijer worden toen Nederland wedstrijd na wedstrijd won tijdens het WK. Vooral de overwinning op Spanje (5-1) maakte ons flink aan het juichen. Tja, en juichen deden we dit jaar massaal in de vrolijke juichpakken van Roy Donders.

6. Humberto Tan geeft dansles
De heupjes gingen flink los tijdens De Wereld Draait Door op 24 november. Humberto is de beroerdste niet: hij geeft Matthijs en Beau wel een danslesje. Daar krijg je toch spontaan een lach van op je gezicht?

7. Dubsmash
Aan het eind van dit jaar werd een app plotseling razend populair. Dubsmash, een app waarmee je je het playbacken zó onder de knie hebt. Louis van Gaal was de grote favoriet van Carice van Houten, en Carice … die was onze favoriet.

8. Robbie Williams
Er zijn een heleboel baby’s geboren dit jaar, maar de bevalling van de vrouw van Robbie Williams was toch wel de meest opmerkelijke. Of ze er nu blij mee was of niet: hij sleepte haar wel door het pijnlijke moment heen.

9. Malala
De Pakistaanse Malala Yousafzai won dit jaar de Nobelprijs voor de Vrede, een momentje om niet snel te vergeten.

10. Heel Holland Bakt
Menno, dé thuisbakker van 2014, won het tweede seizoen van Heel Holland Bakt. Hij was blij, en wij werden blij van elke aflevering.

11. Kieft
Het boek ‘Kieft’ van journalist Michel van Egmond is de winnaar van de NS Publieksprijs 2014. De prijs werd uitgereikt tijdens een uitzending van DWDD. Een mooi moment, waarop ook Wim Kieft zelf het niet droog hield.

12. De kont van Kim
Tja, wie heeft ‘m niet gezien: de kont van Kim Kardashian op de cover van Paper Magazine. Er werd over gesproken, en veel ook, maar we konden bovenal allemaal erg om lachen.

13. Een Emmy voor Bianca
Ze kon haar oren nauwelijks geloven: Bianca Krijgsman won dit jaar een International Emmy voor haar rol in de film De Nieuwe Wereld. Ze kon haar geluk niet op.

NIEUWS | DE LIJSTJES VAN 2014

Foto: YouTube

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser