nieuws

Vliegtuigvoer: 10 x de beste én slechtste menu's

Vliegtuigvoer: 10 x de beste én slechtste menu's

Taaie broodjes, lauwe soepen en maaltijden zonder groenten: een beter menu hoef je vaak niet te verwachten in een vliegtuig. Maar bij welke luchtvaartmaatschappij is het eten best te doen? En waar heb je écht het kotszakje nodig?

| Teuntje Verbaandert


Wij struinden Twitter af en zetten de lekkerste én de smerigste vliegtuigmaaltijden voor je op een rijtje. De lekkerste vind je vooral in de Business Class. Meest opmerkelijk? De inspanningen van Eva Air.

1. Bij South African Airways kun je je handbagage het best vol gooien met boterhammen, want in het vliegtuig krijg je niet veel. Gelukkig is fruit wél gezond.
flu saa
2. Tijdens een vlucht van Jordanian Air moet je het doen met een croissantje en een taai bolletje (en onze eigen Hero-jam). Bij deze passagier viel het luchtontbijt duidelijk niet in de smaak. 
Schermafbeelding 2014-10-20 om 11.36.19

3. Tja, en bij Koryo Air word je juist overladen met eten. Een flinke bak rijst, grote stukken vlees én een heerlijk toetje. Maar, waar zijn de groenten?
KoryoAir
4. Virgin America serveert een topmaaltijd. Wij zouden best wat meer willen betalen voor een vlucht, want dit ziet er echt fantastisch uit.
Virgin america

5. AirFrance gooit er nog een schepje bovenop: een pasta met kip, een quiche, twee stokbroden, en – uiteraard – een wijntje.

Air France, economy class
6. Maar hoe zit het eigenlijk met het aanbod van eigen bodem? Deze Japanse maaltijd op een KLM-vlucht ziet er niet verkeerd uit.

KLM

7. Bij Singapore Airlines krijg je in ieder geval waar voor je geld: Genoeg groenten, fruit, brood en zelfs een mooie brownie als toetje. Mmm…
Singapore Air
8. Op een vlucht van EVA Air zijn de meisjes onder ons héél gelukkig: Zit je in een Hello Kitty vliegtuig, krijg je ook nog een compleet verzorgde Hello Kitty maaltijd. Daar waren meerdere passagiers van onder de indruk.
Eva air

Eva airways hello kitty jet

9. Tja, bij Malaysia Airlines krijg je ook eten. Zo noemen ze het zelf tenminste…Malaysia airlines10. Over Delta Air Lines zijn de meesten toch écht wel tevreden. Fruit, kaas, en een heerlijk mals stukje vlees. Da’s niet mis.
Delta 1st class

Delta

NIEUWS | LIJSTJE VAN DE DAG | ETEN & DRINKEN

Bron: Buzzfeed | Foto: Twitter

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

SaraSara

De vega-maaltijden van de KLM zijn smakeloos, maar uitstekende (normale) maaltijden bij Iberia, Malaysian Airlines en Emirates!

YvonneYvonne

By Arkefly krijg je gedurende een 12 uur durende vlucht dus alleen een klein stroopwafeltje en 2 kuipjes water a 100 ml per stuk dus zorg dat je flink wat in je handbagage hebt!!

VanessaVanessa

Ik vind het eten van de luchtvaartmaatschappijen El Al, Etihad en Turkish Airlines in de Economy Class lekker&gevarieerd. Bij de aankoop van een Etihad ticket kan je zelf de maaltijd kiezen: koosjer, vegetarisch, vetarm etc.

EvaEva

Bij de meeste die als 'goed'worden beschouwd gaat het om business class maaltijden. Naar mijn mening waren de economy class maaltijden van singapore airlines, etihad en KLM het beste. ik heb zelfs een foto gemaakt van mn maaltijd van KLM, het toetje was goddelijk. Maar zelfs de broodjes die KLM serveert op korte vluchten, heerlijk! AirFrance viel mij zwaar tegen, heel standaard eten dat taai en saai was.

FloorFloor

'wordt je'bij punt 3 is natuurlijk zonder t he...

jolienjolien

Die luxe maaltijden zijn duidelijk alleen voor Business Class. Dus het is een beetje een scheve vergelijking.

Meer nieuws

Lees dit ook even

Please update your browser