LINDA.lijnt

Doe je thuis ook mee? Linda's trainer Carlos Lens sport met LINDA.-redactie

Je kent Carlos Lens als de personal trainer van veel bekende Nederlanders. Onder anderen van Linda de Mol. En jij kunt binnenkort ook met hem sporten.

| Tim van Erp

Om LINDA.lijnt af te trappen, gaat Carlos de redactie van LINDA. binnenkort flink onder handen nemen. En jij kunt gezellig mee sporten, want wij gaan het livestreamen.

Lees ook
Linda de Mol: ‘Ik moet aan de lijn. Doe met mij mee, dat helpt mij ook’

Linda lijnt! Jij ook?
Deze speciale gebeurtenis vindt plaats op vrijdag 24 maart, vanaf 12.30 uur. Je kunt alles dus volgen via de speciale Facebookpagina van LINDA.lijnt (joh, like ‘m meteen even).

Méér Carlos
Zit je nou precies volgende week vrijdag tijdens de livestream ergens in een sollicitatiegesprek, of in een tandartsstoel, en kun je niet mee sporten? Geen nood: Carlos gaat in de weken daarna óók nog volop tips geven, dus hou LINDA.lijnt in de gaten. Ook via Fitchannel kun je trouwens met Carlos trainen.

Linda de Mol gaat afvallen. En jij kunt met haar meedoen. Meld je hier aan voor LINDA.lijnt en maak kans op een ontbijt op het LINDA.festival (10 & 11 juni). Bekijk ook de wekelijkse vlog van Linda op LINDA.tv. Like ook onze Facebookpagina en gebruik #lindalijnt #houvol op social.

NIEUWS | BEKEND | GEZOND | ALLES OVER LINDA. | LINDA.LIJNT

Bron: LINDAnieuws | Foto: LINDA.34 fotografie: Alek

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.lijnt

Meest gelezen

Meer LINDA.lijnt

Lees dit ook even

Meer LINDA.lijnt

Please update your browser