LINDA.lijnt

Roept u maar: deel jouw lijnverhaal

Roept u maar: deel jouw lijnverhaal

LINDA.lijnt is officieel begonnen: met z’n allen gaan we de strijd tegen de kilo’s aan. De tweede week zit er inmiddels op. Hoe gaat het lijnen bij jou?

| Tim van Erp

Want wat zijn er een hoop dingen waar je tegenaan kunt lopen: dat stuk taart van die jarige collega dat je moest afslaan, of die vriendin die vanavond uit eten wil.

Lees ook
Hoeveel zijn jullie al kwijt? 9 x dit is hoe goed jullie meedoen met LINDA.lijnt

Doe mee en laat je horen
Wij willen graag van jou horen hoe het lijnen je tot nu toe afgaat, wat je het makkelijkste eraan vindt én waar je juist de meeste moeite mee hebt. Of dat nou naar de sportschool gaan is als je net een vermoeiende werkdag achter de rug hebt, of het laten liggen van die reep chocola om honger even te stillen – wij horen graag wat jou mee- en tegenvalt.

Win een Dunne Doos
Deel jouw ervaringen in de reacties onder de Facebookpost en maak kans op een Dunne Doos. Van dit speciale pakket geven we er wekelijks twee weg aan LINDA.lijners die het meest indrukwekkende, bijzondere of grappige verhaal delen. Linda zelf zal alle reacties doorspitten en de wekelijkse winnaars uitkiezen.

Eh… een Dunne Doos?
Wat er dan in die Dunne Doos zit? Hou je vast:
– Een Bosch MMBM7G3M Blender t.w.v. € 99
– Clarins Masvelt-crème
TomTom Touch fitness tracker t.w.v. € 149
– Een gratis jaarabonnement op Fitchannel
– Een Shape Dress van Triumph t.w.v. € 74,95
– Hardloopschoenen en sportshirt van Asics

Geloof ons: dat wil je. Dus doe mee en laat je horen.

Lees ook
Marijn (36) past nu niet meer in deze trouwjurk… maar ze moet nog trouwen

Linda de Mol gaat afvallen. En jij kunt met haar meedoen. Meld je hier aan voor LINDA.lijnt en maak kans op een ontbijt op het LINDA.festival (10 & 11 juni). Bekijk Linda’s persoonlijke vlogs op LINDA.tv, like de Facebookpagina van LINDA.lijnt en gebruik #lindalijnt en #houvol op social.

SNACKS | LIFESTYLE | LINDA.LIJNT

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Karin BuijsKarin Buijs

In verband met een onderzoek moeten laxeren. Het is natuurlijk vals spelen maar de weegschaal wijst in 1 dag opeens een kilo lichter aan. Dat is stimulerend!!! Ga in de opbouw mijn schone darmen nu niet meer verpesten met zoet en vet.

Hemmie Weber-VisserHemmie Weber-Visser

Heerlijk, toch 2 kilo kwijt geraakt zag ik vanmorgen op de weegschaal, dus extra goed mijn best gedaan met aquajoggen en nu op naar de volgende 10 kilo.

Tamara De JongeTamara De Jonge

Nou dag 1 ging lekker. Tot ik op dag 2 dus stukje ging skaten (had ik zondag ook gedaan, niks aan de hand) in t kader v meer bewegen. Nu dus thuis op de bank met distale fractuur in mijn spaakbeen en een zwaar gekneuste enkel. Dus bewegen zit er niet in. Maar laat de moed niet zakken en probeer gezond te eten en niet te snaaien uit frustratie en verveling. Heb me gewogen met gips dus kan nu in de gaten houden of ik iig niet aankom door gebrek aan beweging. Hopelijk snel weer wat mobieler!

Sandra ZeegersSandra Zeegers

Het is heel goed gegaan, op die heerlijke belgische bonbon vanmorgen na. Eerste kilo is eraf. En ik voel me prima, heel opgeruimd eigenlijk. Nu het weekend nog... Dat wordt de echte uitdaging, haha

Alice DoolAlice Dool

Echt gezellig was ik niet... wel trots dat ik begonnen ben! Het gaat heel goed, tot nu toe alle paaseieren genegeerd. Ik wil zo graag dat het deze keer lukt. Een gezond gewicht krijgen en houden. Zeker 30 kg te gaan, maar de eerste is weg...

Sanne verhagenSanne verhagen

De eerste week ging super! Niet gesnoept en gezond gegeten. Twee bushaltes eerder uitgestapt en lekker naar huis gewandeld én een weegschaal gekocht. Eind vorig jaar ben ik al 10 kilo afgevallen en nu ga ik voor 7 :)

Sanne verhagenSanne verhagen

Oja en ik ben braaf bezig geweest met een plank challenge. 2,5 minuten op naar 5!

Elke de VriesElke de Vries

Ik zou liegen als ik zeg dat deze week 'smoooth(ie)'is verlopen, maar de moed blijft er in! Wat ik merk is dat lijnen een grote, psychische test is. Hoe vaak ik wel niet heb gehoord waarom ik die bitterbal afsla, waarom ik niet dat wijntje (of 3) neem, waar ik altijd zo vam geniet.. Sociaal gezien heb ik de neiging mezelf af te zonderen. Zodat ik niet in de verleiding kom. Maar word ik daar als sociaal dier gelukkig van? Nee, integendeel! Dus dames, die dit net zo ervaren als ik, dan maar een paar weken langer lijnen, om zodoende je doel te behalen! We gaan niet bij de pakken neerzitten en gaan er gewoon opuit! Ondanks onze extra kilootjes, mogen we er wezen! Die bitterbal en dat wijntje kan best, dan maar 20 extra squats! We slepen elkaar ee doorheen, en weet: je bent niet de enige! Dus ladies: kop op! We gaan er voor! Beat die kilo's, we kunnen het!

Anne AAnne A

Ik hoef niet meer mee te doen. Ben al tevreden. Van 88 kilo naar 60 kilo. Helemaal alleen, zoals ik vaak roep: iedereen weet zelf wat hij of zij fout doet. Bij mij ging er een knop om en totdat ik op mijn streefgewicht was heb ik die knop niet meer aangeraakt. Als je echt wilt dan lukt het! Ik wens iedereen die de uitdaging nog aan moet gaan heel veel succes toe! Mij heeft het erg geholpen om bji te houden wat ik eet op voedingscentrum.nl. Soms heb je geen idee wat je tot je neemt. Er bestaat zoveel onduidelijkheid over voedselwaarden etc. Nogmaals, je weet zelf echt wel wat je moet doen of laten om gewicht te verliezen. Hou op met excuses en als je er niet echt voor wilt gaan doe het dan ook niet, want dan faal je. En niet vergeten: je mag best genieten, overdrijf niet, maar je kunt ook afvallen en af en toe chips eten als je je calorieen maar eerlijk verdeelt over gezonde en 'ongezonde'dingen. Ga alsjeblieft niet aan die vieze shakes, daar is nog nooit iemand beter van geworden (of gebleven....) Succes!!

Lydia LanckerLydia Lancker

Bye bye, zwaai zwaai aan lekker en vooral (te) veel eten: Ik houd van jou met heel mijn kont. Ik zou wel 'hart'willen zeggen, maar dankzij jou is mijn kont groter. Lieve Linda, uiteraard lijn ik (weer) met je mee. Bye bye, zwaai zwaai aan overtollige kilo's. Dit keer graag tot nooit weer ziens!!!

Lynsey Jak-EenkhoornLynsey Jak-Eenkhoorn

Ja! Ik ga meedoen riep mijn lijf, maar mijn hoofd dacht daar anders over. Vele -al dan niet succesvolle- lijnpogingen en periodes verder, ben ik voor mijn gevoel wel weer toe aan een paar kilootjes lichter. Maar waarom vind ik het dan zo moeilijk? Het lijkt wel alsof de snoeppot, koektrommel, zak chips, stuk kaas, grillworst en repen chocolade (lees: minimarsjes voor de kids ahum) mij 10 x zo hard roepen als ik besloten heb niet overstag te gaan. En ja hoor, het roepen wordt beloond, want ik éét ze! Allemaal ????Grrrrrrrrrrrr..... wellicht gaat het beter als ik ga sporten denk ik dus trek ik mijn dikke kont van de bank af, hijs mij in springpanty en bijpassend hemd en doe mee aan mijn favo les sh'bam! Schudden met die billen! Voelt heerlijk, maar als ik thuis ben roepten de chocolaatjes en de krentenmik mij alweer om het hardst! En ik ga weer overstag........ Voor morgen heb ik mij voorgenomen te starten met yoghurt met fruit en granola ( gezonde variant) en dat gaat mij lukken, ik weet het zeker. Maarrrrrrrals het dan richting 12 uur gaat zijn er weer andere verleidingen, vlakbij mijn werk zit sinds kort een Subway en -oh my- de footlong tuna melt doet mij watertanden... zelfs nu ik dit schrijf al. Tonijn is gezond, ja, maar het brood niet en de saus en de kaas ook niet. Hoe doen anderen dit dan? Sterker zijn, zeg ik tegen mijzelf. Het zal een zware strijd worden, maar ik ben geen quitter, ik zet door! Succes allemaal in jullie strijd tegen de kilo's!

Meer LINDA.lijnt

Meest gelezen

Meer LINDA.lijnt

Lees dit ook even

Meer LINDA.lijnt

Please update your browser