LINDA.lijnt

Presentatoren 'RTL Boulevard' eerlijk over hun gewicht

Terwijl we nog een dagje moeten wachten voordat Linda de Mol het gewicht onthult dat ze de komende zes weken omlaag wil brengen, gingen de presentatoren van RTL Boulevard haar alvast voor.

| Boris Lemereis

Ze vertelden in de uitzending van vandaag hoe zwaar ze zijn.

Lees ook
De eerste vlog van Linda de Mol is er eindelijk: ‘Nu is het genoeg’

Het is genoeg
De start van LINDA.lijnt zal vandaag weinig mensen zijn ontgaan. In haar eerste vlog is Linda bijzonder openhartig over haar hardnekkige kilo’s. “Ik wil best de buffel onder de gazelles zijn op tv, maar nu is het genoeg.”

Gewicht
En als Linda zo eerlijk is, durven de presentatoren van RTL Boulevard dat ook te zijn. Onder anderen Peter van der Vorst, Luuk Ikink en Olcay Gulsen onthullen hun weegschaalcijfers. “Ik heb een iets te hoog BMI”, verklapt Peter, die laat vallen het ook wel te zien zitten om mee te doen aan LINDA.lijnt.

Lees ook
18 x prangende vragen (en de antwoorden daarop) over LINDA.lijnt

Linda de Mol gaat afvallen. En jij kunt met haar meedoen. Meld je hier aan voor LINDA.lijnt en maak kans op een ontbijt op het LINDA.festival (10 & 11 juni). Bekijk Linda’s persoonlijke vlogs op LINDA.tv, like de Facebookpagina van LINDA.lijnt en gebruik #lindalijnt en #houvol op social.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | BEKEND | LINDA.LIJNT

Bron: RTL Boulevard | Foto: Still RTL Boulevard

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.lijnt

Meest gelezen

Meer LINDA.lijnt

Lees dit ook even

Meer LINDA.lijnt

Please update your browser