Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.lijnt

'Precious'-actrice Gabourey Sidibe verloor veel kilo's: 'Ik ben nu gek op mijn lichaam'

'Precious'-actrice Gabourey Sidibe verloor veel kilo's: 'Ik ben nu gek op mijn lichaam'

Actrice Gabourey Sidibe (33) liet vorig jaar een maagoperatie uitvoeren om af te vallen. De ‘Precious’-actrice moest voor haar gezondheid gewicht verliezen.

| Steve van Velzen

Gabourey heeft namelijk diabetes.

Lees ook
11 x prangende vragen (en de antwoorden daarop) over LINDA.lijnt 

Diabetes
“Ik wilde me gewoon geen zorgen hoeven maken,” vertelt de actrice over haar keuze voor een maagoperatie. Vorig jaar werd diabetes type 2 bij Gabourey en haar broer Ahmed vastgesteld. “Zorgen over alle effecten die diabetes op je lichaam kan hebben, zoals je tenen verliezen.” In het verleden heeft de actrice te maken gehad met angststoornissen, boulimia en depressies.

LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 14: Gabourey Sidibe arrives at the Glamour Women Of The Year 2016 at NeueHouse Hollywood srcset=
Gabourney op 14 november vorig jaar, tijdens de Glamour Women of the Year Awards.

Geheim
De actrice probeert al jaren af te vallen, maar het is haar nooit gelukt. Daarom koos ze er afgelopen mei voor om in het geheim een gastric bypass te ondergaan. “De operatie was zeker geen makkelijke uitweg. Ik zou niet zo veel af kunnen vallen op de ‘natuurlijke manier’.” Sinds de operatie werkt de actrice met een diëtist en sport ze regelmatig. “Ik ben nu gek op mijn lichaam.”

Precious
Voor haar rol in Precious werd Gabourey in 2009 genomineerd voor een Oscar voor Beste Actrice. Tegenwoordig is ze te zien in de populaire televisieserie Empire.

Dit was Gabourey Sidibe tijdens haar perstour voor de film ‘Precious’

Gabourey 'Gabby' Sidibe at the "Precious" press conference at the Four Seasons Hotel srcset=

Meld je hier aan voor LINDA.lijnt en maak kans op een fotomoment met Linda de Mol op het LINDA.festival (10 & 11 juni). Like ook de Facebookpagina van LINDA.lijnt.

NIEUWS | BEKEND | BUITENLAND | LINDA.LIJNT

Bron: People | Foto: Getty

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.lijnt

Lees dit ook even

Please update your browser