LINDA.lijnt

Advertorial Overtollige kilo's verbannen? Zo fix je het in acht weken

Overtollige kilo's verbannen? Zo fix je het in acht weken

Begin jij je net iets té comfortabel te voelen met die vetrolletjes boven je broek? En sta je beduidend vaker in de snackbar dan in de sportschool? Tijd om aan de bel te trekken. 

Aan de bel van Fitchannel, welteverstaan.

Zomer
Je kunt die rolletjes namelijk wel gezellig omarmen, maar de zomer staat alweer bijna voor de deur. Inclusief bikini’s en andere penibele blootsituaties. Fitchannel laat je niet zomaar dichtslibben en presenteert je hun personal trainer: Carlos Lens.

Personal trainer
Carlos Lens (weg met die pens) is de personal trainer van bekend Nederland, onder wie Linda de Mol, en gaat jou nu ook helpen de overbodige kilo’s kwijt te raken. En erg lekker aan deze hele situatie: je hoeft er je huis niet voor uit.

Lekker losgaan in je eentje
Fitchannel is namelijk een online videoplatform en dat betekent zoveel als: niet naar buiten hoeven als het regent, geen sportschool met mensonterend veel fitgirls om je heen én geen tijdnood omdat je altijd tien kilometer heen (én terug) naar die zumbales moet fietsen.

Hoe het werkt?
Acht weken lang train je drie keer per week thuis voor de (internet)buis. De trainingen duren 25 minuten – inclusief warming-up en coolingdown – en zijn gebaseerd op de hit-formule High Intensity Interval Training. Dit is een korte, maar heel krachtige intervaltraining aangepast op jouw niveau. Bij iedere work-out word je een beetje fitter, slanker en hopelijk ook een stukje gelukkiger.

Voeding
Ook voeding is belangrijk tijdens dit intensieve programma, dus naast kookvideo’s krijg je wekelijks een zorgvuldig samengesteld voedingsschema toegestuurd. Daar staan voor de hele week makkelijke en snelle ontbijt-, lunch- en dinerrecepten in. En beloofd: je hoeft er absoluut geen keukenprinses voor te zijn.

Net dat zetje extra nodig? Bij Fitchannel.com train je met trainer Carlos Lens en ontvang je heerlijk recepten.

LINDA.lijners krijgen nu de eerste 2 maanden van een jaarabonnement gratis.

ADVERTORIAL | LIFESTYLE | SPORT | LINDA.LIJNT

Bron: Fitchannel | Foto: Fitchannel

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.lijnt

Meest gelezen

Meer LINDA.lijnt

Lees dit ook even

Meer LINDA.lijnt

Please update your browser