Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.lijnt

Cindy blogt: 'Vanmorgen had ik mijn wekelijkse weegmoment en het resultaat is verbluffend'

Cindy blogt: 'Vanmorgen had ik mijn wekelijkse weegmoment en het resultaat is verbluffend'

Cabaretière Cindy Pieterse wil op haar 45ste verjaardag, in september, 80 kilo wegen. Nu is dat nog wat meer. Voor LINDA.lijnt blogt ze over haar afvalpoging.

| Cindy Pieterse

Ze houdt je op de hoogte van hoe het lijnen bevalt, en hoeveel kilo ze al kwijt is.

Lees ook
Su-Anne blogt: ‘Met mijn platter wordende buik, zitten mijn panty’s steeds beter’

Blog #25 maandag 24 april: Parade van bonbons
Wees voorzichtig met wat je wenst. Vrijdag sprak ik in mijn blog de hoop uit dat de patat in het restaurant ’s avonds ‘niet te hachelen’ zou zijn. Even voor de duidelijkheid: ik had het – geheel tegen m’n gewoonte in, want ik ben er gék op – niet zelf besteld. Ik dacht een paar patatjes van m’n vriendin mee te pikken. Nou, niet te hachelen was een groot woord, maar lekker was het ook niet. In de keuken hadden ze hun eigen twist eraan gegeven. Er leek iets van paprikapoeder over de frieten gestrooid. Na één frietje had ik genoeg. Hoera! Het kwam me helemaal niet slecht uit.

friet

Sowieso waren ze in het restaurant wel creatief. Op de menukaart hadden ze ook hun best gedaan. Wij hebben erg gelachen om ‘de parade van bonbons’, waarachter de toevoeging ‘2 bonbonnetjes’ stond. Jongens, dat is toch geen parade! Een parade van bonbons, dat is een stoet bonbons die dwars over de tafel ligt, met vlaggetjes en confetti en de gezelligheid van een fanfare. Twee bonbonnetjes! Noem het dan ‘twee bonbonnetjes’.

De andere vriendin bestelde als nagerecht de ‘lasagne van kletskoppen’. Ze kreeg kletskoppen met een bolletje ijs ertussen, drie naast elkaar. Het zag er heerlijk uit, maar het léék niet eens op lasagne.

Het doet me denken aan een aangetrouwd (inmiddels afgescheiden) familielid dat altijd vertelde dat ze in de textiel zat, terwijl ze bij Zeeman werkte. Echt liegen is het niet, maar het schept toch andere verwachtingen.

Vanmorgen had ik m’n wekelijkse weegmoment. Ik kon het bijna niet geloven: 85,2 kilo! 3,4 kilo lichter dan vijf weken geleden. Woehoe! Helemaal zelf gedaan! Ik ben er blij mee! Volgens de normen van de menukaart heb ik hiermee wel een feestelijk bloemencorso verdiend.

vrolijk

Lees ook de vorige blogs van Cindy
Cindy blogt #24: ‘Ik had de hele dag al zin in chocola, dus ja…’
Cindy blogt #23: ‘Naar het toilet gaan, was ook een ware work-out’
Cindy blogt #22: ‘Mijn kat Ober is ook op dieet, al veel langer dan ik’
Cindy blogt #21: ‘Ik heb met mijn schoonmoeder op Justin Timberlake staan dansen’
Cindy blogt #20: ‘Dit paasweekend voorzie ik veel uitdagingen’

Meer Cindy? Volg haar op Twitter.

Linda de Mol gaat afvallen. En jij kunt met haar meedoen. Meld je hier aan voor LINDA.lijnt en maak kans op een ontbijt op het LINDA.festival (10 & 11 juni). Bekijk Linda’s persoonlijke vlogs op LINDA.tv, like de Facebookpagina van LINDA.lijnt en gebruik #lindalijnt en #houvol op social.

SNACKS | LIFESTYLE | LINDA.LIJNT

Bron: LINDAnieuws | Foto: Anne Reitsma

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.lijnt

Lees dit ook even

Please update your browser