Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.lijnt

Cindy blogt: 'Ik had de hele dag al zin in chocola, dus ja...'

Cindy blogt: 'Ik had de hele dag al zin in chocola, dus ja...'

Cabaretière Cindy Pieterse wil op haar 45ste verjaardag, in september, 80 kilo wegen. Nu is dat nog wat meer. Voor LINDA.lijnt blogt ze over haar afvalpoging.

| Cindy Pieterse

Ze houdt je op de hoogte van hoe het lijnen bevalt, en hoeveel kilo ze al kwijt is.

Lees ook
Bouchra blogt: ‘Door LINDA.lijnt heb ik een moestuin aangelegd’

Blog #24 vrijdag 21 april: Zin in chocola
Oké, laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: ik heb gesnoept. Kan wel aanvoeren dat ik heel moe was en stevig had doorgezwommen en een uur had gewandeld, maar ik had ook een banaan kunnen nemen. Heb ik niet gedaan (die had ik al na het zwemmen gegeten). De hele dag had ik al zin in chocola. Toen ik er na m’n roerbakgroenten met vis nog steeds zin in had, heb ik het genomen. Als toetje.

Ik heb het eerst nog voor jullie gefotografeerd (toch nog 10 seconden uitstel), en daarna heb ik het, onder het genot van een kopje thee, heerlijk opgegeten. Voor de liefhebbers: het was die ene ongelijk verdeelde reep (waarvan het vet wel belachelijk gelijk verdeeld op je heupen gaat zitten), in de smaak puur met amandel en zeezout. Dat vind ik niet eens de lekkerste uit de serie. Dat is de melk met karamel en zeezout, waarvan de bedenker een lintje zou moeten krijgen. Die heb ik expres niet in huis, zodat ik mezelf makkelijker kan beheersen. Maar ja, die pure reep, daar spuug ik ook niet op. Wat dat betreft zouden ze eigenlijk melkchocola met kippenstront en kiezelsteentjes op de markt moeten brengen.

chocola

En ik wil jullie graag m’n nieuwe zwembril laten zien. Als het goed is, wordt ie morgen in het water gedoopt. Het zwemmen staat in m’n agenda, maar ik ben grieperig en dan is het chloor niet altijd de beste optie. Dan kan ik misschien beter naar buiten (en dan niet in badpak). Ik weet het nog niet. Eerst vanavond uit eten. Met m’n zwakke weerstand van nu hoop ik maar dat de frietjes daar niet te hachelen zijn.

zwembril

Lees ook de eerdere blogs van Cindy
Cindy blogt #23: ‘Naar het toilet gaan, was ook een ware work-out’
Cindy blogt #22: ‘Mijn kat Ober is ook op dieet, al veel langer dan ik’
Cindy blogt #21: ‘Ik heb met mijn schoonmoeder op Justin Timberlake staan dansen’
Cindy blogt #20: ‘Dit paasweekend voorzie ik veel uitdagingen’
Cindy blogt #19: ‘Bij dezen wil ik graag het snoephappen in het zwembad introduceren’

Meer Cindy? Volg haar op Twitter.

Linda de Mol gaat afvallen. En jij kunt met haar meedoen. Meld je hier aan voor LINDA.lijnt en maak kans op een ontbijt op het LINDA.festival (10 & 11 juni). Bekijk Linda’s persoonlijke vlogs op LINDA.tv, like de Facebookpagina van LINDA.lijnt en gebruik #lindalijnt en #houvol op social.

SNACKS | LIFESTYLE | LINDA.LIJNT

Bron: LINDAnieuws | Foto: Anne Reitsma

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.lijnt

Lees dit ook even

Please update your browser