Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.lijnt

Cindy blogt: 'Gisteravond heb ik mijn bieten-tomatensoep gepimpt'

Cindy blogt: 'Gisteravond heb ik mijn bieten-tomatensoep gepimpt'

Cabaretière Cindy Pieterse wil op haar 45ste verjaardag, in september, 80 kilo wegen. Nu is dat nog wat meer. Voor LINDA.lijnt blogt ze over haar afvalpoging.

| Cindy Pieterse

Ze houdt je op de hoogte van hoe het lijnen bevalt, en hoeveel kilo ze al kwijt is.

Lees ook
Su-Anne blogt: ‘Als ik de smaak te pakken heb, wil ik alleen nog maar doorrammen’

Blog #26 dinsdag 25 april: #food
Sommige mensen bezitten de gave om van het eten op hun bord een waar kunstwerk te maken. Op zoek naar nieuwe leuke recepten voor gezond en gevarieerd eten, kom ik de prachtigste foto’s tegen, met hashtags als #food #foodlover #foodblogger #Ilovefood #foodporn #healthy #lovemylife #nofilter #nospoon #inspiration #motivation #constipation #dinner #happy #enjoy #hashtagsforthehashtags.

Dus heb ik gisteravond geprobeerd mijn bieten-tomatensoep wat te pimpen. Het pimpen van de keuken lukte in elk geval goed. Ik hoorde ineens een soort burp uit de pan en voor ik het wist zat de muur onder de bietenspetters. Hartstikke decoratief. En dat ik me in een onmogelijke houding achter het fornuis moest wurmen om ook daar de bietenpulp vandaan te poetsen, zie ik maar als een goede oefening.

Maar waar halen die foodbloggers hun bloemetjes zo snel vandaan? Ik vond het zonde om een bloem uit de bloeiende rododendron te knippen. En het regende. Bovendien zijn die bloemen ook rood en dat vloekt bij de soep. Dan maar een tulp uit de vaas. Nog een hele kunst om de tulp niet in de soep te laten verzuipen.

En wat zet je op de achtergrond? Gauw wat kranten weggelegd. De vaas erachter. Nee, de vaas was toch te hoog. Ondertussen was ik zo druk met het maken van de foto dat m’n soep koud werd. Zonde. En ik had heel erge trek. Nog erger. Bij mij dus geen bloemetje op m’n bord. Ik wil gewoon eten. Zeker nu ik me keurig aan m’n schema houd. Het maken van voedselfoto’s laat ik graag aan anderen over.

Ik weet trouwens niet of er ook bloemenfetisjisten zijn. Vast wel. Mooie bloemen op Instagram. Al heb heb ik daar nog nooit iemand een kwak macaroni op een veldboeket zien gooien met #Iloveflowers #flowers #colors. Maar wat niet is, kan nog komen.

#foodie #dinner #lindalijnt #houvol #colors #lovemylife #lovemysoup

foodie

#behindthescenes #dirtytulip #lovemylife #hatecoldsoup

behindthescenes

Lees ook de eerdere blogs van Cindy
Cindy blogt #25: ‘Vanmorgen had ik mijn wekelijkse weegmoment en het resultaat is verbluffend’
Cindy blogt #24: ‘Ik had de hele dag al zin in chocola, dus ja…’
Cindy blogt #23: ‘Naar het toilet gaan, was ook een ware work-out’
Cindy blogt #22: ‘Mijn kat Ober is ook op dieet, al veel langer dan ik’
Cindy blogt #21: ‘Ik heb met mijn schoonmoeder op Justin Timberlake staan dansen’

Meer Cindy? Volg haar op Twitter.

Linda de Mol gaat afvallen. En jij kunt met haar meedoen. Meld je hier aan voor LINDA.lijnt en maak kans op een ontbijt op het LINDA.festival (10 & 11 juni). Bekijk Linda’s persoonlijke vlogs op LINDA.tv, like de Facebookpagina van LINDA.lijnt en gebruik #lindalijnt en #houvol op social.

SNACKS | LIFESTYLE | LINDA.LIJNT

Bron: LINDAnieuws | Foto: Anne Reitsma

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.lijnt

Lees dit ook even

Please update your browser