LINDA.lab

Ultieme verwennerij: LINDA.LAB test Kneipp® Silky Secret Body Lotion

Ultieme verwennerij: LINDA.LAB test Kneipp® Silky Secret Body Lotion

Veel mensen kennen Kneipp® van de bad- en doucheproducten, of van de theeën, maar hebben geen idee dat het Kneipp assortiment ook heerlijke lichaamsverzorgingsproducten bevat.

| Justine Wouterson

Daarom nodigde LINDA.LAB maar liefst honderd vrouwen uit om de Body Lotion uit de nieuwe Silky Secret-lijn van Kneipp® te proberen. Hoe beviel dit zijdezachte smeersel?

‘Aan alle beloftes wordt voldaan’
Kort maar krachtig: enorm goed. Maar liefst 99 procent van de testers is positief over het product. Kneipp® belooft dat de Body Lotion makkelijk smeert, razendsnel intrekt, niet plakt én dat-ie je een zijdezachte huid bezorgt. Daar blijkt niets aan gelogen: “De naam Silky Secret schept verwachtingen, maar aan alle beloftes wordt voldaan”, aldus één van de testers.

‘Heerlijk en subtiel’
De Kneipp Body Lotion zorgt voor een ultiem verwenmoment, zelfs als je daar stiekem geen tijd voor denkt te hebben. “Hij hydrateert goed en trekt snel in, waardoor je jezelf vlak na het smeren al weer aan kunt kleden”, laat een tester ons weten. Een ander merkt op dat haar huid ‘prettig zacht aanvoelt’ en dat de bloesemgeur ‘heerlijk en niet overheersend’ is. “Het doet me denken aan wanneer je bij de kapper zit en je haar gewassen wordt. Erg lekker.”

Al het goede komt uit de natuur
De Silky Secret-lijn bevat een exclusieve, voedende formule met melkproteïnen, zijdeboombloesemextract en een heilzaam werkende wonderolie: natuurlijke ingrediënten voor een intensieve verzorging en een stralende teint van de huid. Dat het product geen chemische stoffen bevat, noemt het testpanel ‘fijn en belangrijk’. “Het is beter voor je huid, zeker voor mensen met een gevoelige huid”, zo concludeert het merendeel van de testers. “Waarom wel letten op wat je eet, maar niet op wat je smeert?” Daar zit natuurlijk wat in. Daarom zijn niet alleen de Silky Secret producten, maar alle producten van Kneipp® vrij van conserveringsmiddelen, siliconen en minerale oliën en zijn ze niet getest op dieren.

We want more!
Na het gebruik van de Body Lotion zijn de testers enthousiast en nieuwsgierig: 81 procent kan niet wachten om ook andere Silky Secret bad- en doucheproducten in de badkamer te zetten. Snappen we, want hoe fijn is het om jezelf te verwennen met producten uit dezelfde lijn, die naadloos op elkaar aansluiten? Het testpanel verwacht dat de producten elkaar versterken en net zo aangenaam zijn in gebruik.

Zijdezacht het nieuwe jaar in
Het moge duidelijk zijn: Kneipp® Silky Secret Body Lotion bevalt fantastisch. Niet gek dus dat ruim 60 procent van het testpanel de Body Lotion met het cijfer 8 of hoger beoordeelt. Ruim 85 procent van de testers zegt het zijdezachte verzorgingsproduct bovendien ook aan te raden aan vrienden en familie. En aangezien het bijna Kerst is, belandt er hier en daar misschien wel een Silky Secret verwenpakket onder de boom: “Deze Kneipp producten zijn ontzettend leuk als cadeau”, zo besluit een panellid. Zijdezacht het nieuwe jaar in!

Kijk hier voor meer informatie over Kneipp®.

LINDA.LAB | BEAUTY | LIFESTYLE

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.lab

Grijp je beste vriendin bij d'r lurven en test samen een vierdaagse TUI-vakantie in Valencia
Advertorial

Grijp je beste vriendin bij d'r lurven en test samen een vierdaagse TUI-vakantie in Valencia

Stel je even voor: jij en je beste vriendin, samen vier dagen op vakantie, naar een plek waar praktisch altijd de zon schijnt. En dat alles dan óók nog eens voor jullie betaald wordt. 

Meest gelezen

Zo stofzuig je makkelijk je huis zonder gedoe met dat irritante snoer
Advertorial

Zo stofzuig je makkelijk je huis zonder gedoe met dat irritante snoer

Stofzuigen is niet ieders favoriete klusje, laat staan als dat snoer steeds ergens achter blijft haken. Maar dankzij de snoerloze stofzuiger van Bosch is dat nu opgelost.

Lees dit ook even

Please update your browser