LINDA.lab

Zet je tanden erin: test jij deze Oral-B elektrische tandenborstel voor ons?

Zet je tanden erin: test jij deze Oral-B elektrische tandenborstel voor ons?

Een vraag in de categorie: leuk en lekker: wil jij je tanden poetsen met de nieuwe Oral-B Genius 9000 elektrische tandenborstel en laten weten wat je ervan vindt? Geef je dan nu op voor ons LINDA.LAB testpanel.

Oral-B lanceert een elektrische tandenborstel die plekjes poetst die je zelf niet ziet.

Proberen?
Deze ‘slimme’ tandenborstel combineert de positiedetectietechnologie met een poetsdruksensor en een professionele timer, zodat je nooit meer een plekje mist. Proberen? Dat kan! Voor LINDA.LAB zijn we namelijk op zoek naar vijf vrouwen die deze elektrische tandenborstel willen testen. Laat je gebit kennismaken met de Oral-B Genius, die beschikt over een smartphonecamera die wordt gecombineerd met videoherkenning. Deze technologie houdt bij welke zones gepoetst zijn, waardoor er geen plekje wordt overgeslagen.

Blije tandarts
De Oral-B Genius maakt dat je poetst volgens het advies van je tandarts. Dankzij de tandenborstel en bijbehorende app poets je nooit meer te hard, te kort en mis je nooit meer zones in je mond. Gebruik je de Oral-B Genius, dan maak je zowel jezelf als je tandarts helemaal trots.

Nooit meer verkeerd poetsen
Onderzoek van Oral-B toont aan dat 80 procent van de poetsers te weinig tijd besteedt aan het poetsen van minimaal één zone in de mond, en 60 procent poetst zelfs helemaal niet achter de kiezen. Met de Genius tandenborstel zal dat niet zo gauw meer gebeuren vanwege de positiedetectietechnologie. De borstel voelt en herkent via sensoren alle probleemgedeeltes in de mond. Meer informatie over de Oral-B Genius 9000? Klik dan hier.

Geef je nu op voor ons testpanel
Wil jij je tanden poetsen voor LINDA.LAB en de Oral-B Genius 9000 een goede testbeurt geven? Geef je dan hier op voor ons testpanel. Je ontvangt dan een email met een oproep om deze Porsche onder de elektrische tandenborstels uit te proberen. Kort daarna hoor je of je bent geselecteerd voor het testpanel.

SNACKS | OPROEP | LINDA.LAB

Foto: Oral-B

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Bar KarremannBar Karremann

Ik heb vele verschillende merken geprobeerd maar nog niet DE tandenborstel gevonden. Van de Oral-B Genius met de nieuwste technologie heb ik echt hoge verwachtingen. Het lijkt me echt een geniale uitvinding! Ik zet mn tanden er in !!

chanelchanel

Ik diabetes pech vogel moet heel grondig en secuur mijn gebit onderhouden omdatwij eerder kans hebben op gaatjes en ontstekingen,ik poets altijd al elektrisch en ben heel zuinig op mijn mond,maar helaas heb ik soms wel een gaatje.Mijn tandarts adviseerde mij een betere(maar veel duurdere)tandenborstel te gebruiken,maar helaas ben ik student en ben al heel veel geld kwijt aan mijn ziekte dat ik dit mij niet kan veroorloven.

DebbieDebbie

tuurlijk wil ik die wel proberen! Ben net toe aan een nieuwe. Wilde eigenlijk net overstappen op de philips maar misschien kan deze oral B mij toch overtuigen...

Corine MeeuwissenCorine Meeuwissen

geweldig om te proberen voor ons gezin en voor onze zoon die een beugel krijgt en elektrisch moet gaan poetsen....;) zal duimen

Valeria Valeria

Lijkt me geweldig om te proberen, mondhygieniste raad mijn 13-jarige dochter een electrische tandenborstel aan, mijn budget is minimaal op dit moment, moet alles doen van een uitkering, dus lijkt dit uitproberen een goed moment. Zijn thuis met moeder en 3 dochters..... kunnen we met z;n vieren dit uitproberen voor Linda Lab

Annette PeelsAnnette Peels

Nou , Dat lijkt me echt iets voor ons. Wij zijn met zijn vijfjes. jongste 12 jaar. Dat zijn dus aardig wat serieuze testers op een adres. Heel graag dus

Miranda HogeboomMiranda Hogeboom

Oh fantastisch! Ze bedenken ook weer van alles. Voor mezelf helemaal top, maar voor mijn zoon van 9 ook! Altijd die discussies over de lengte van het tandenpoetsen en het tandenpoetsen op zich. Nu is er gewoon een app!! Helemaal van nu.Maar even twee opzetborstels kopen dan ;)Ik kom altijd zo lastig bij mijn kiezen en zo kan ik mooi zien of het wel goed gaat daar!

Ike HassankhanIke Hassankhan

Dit klinkt zo goed en wauw wat een technologie....Hier ben ik zo ontzettend benieuwd naar omdat ik geen elecktrische tandenborstel heb.Het lijkt me geniaal....

Meer LINDA.lab

Grijp je beste vriendin bij d'r lurven en test samen een vierdaagse TUI-vakantie in Valencia
Advertorial

Grijp je beste vriendin bij d'r lurven en test samen een vierdaagse TUI-vakantie in Valencia

Stel je even voor: jij en je beste vriendin, samen vier dagen op vakantie, naar een plek waar praktisch altijd de zon schijnt. En dat alles dan óók nog eens voor jullie betaald wordt. 

Meest gelezen

Zo stofzuig je makkelijk je huis zonder gedoe met dat irritante snoer
Advertorial

Zo stofzuig je makkelijk je huis zonder gedoe met dat irritante snoer

Stofzuigen is niet ieders favoriete klusje, laat staan als dat snoer steeds ergens achter blijft haken. Maar dankzij de snoerloze stofzuiger van Bosch is dat nu opgelost.

Lees dit ook even

Please update your browser