Advertorial

Test gratis en voor niets deze supersnelle, makkelijke en effectieve Waterflosser

Test gratis en voor niets deze supersnelle, makkelijke en effectieve Waterflosser

Vind jij het enorm vermoeiend om ’s avonds in de weer te moeten met ragers, tandenstokers of flosdraad? Dan hebben we goed nieuws voor je: met de Waterflosser duurt dit schoonmaakproces slechts een minuutje.

En nog meer goed nieuws: jij kunt ‘m gratis testen voor LINDA.LAB.

Geen bloed(end tandvlees), zweet en tranen 
De Waterflosser van Waterpik® zorgt ervoor dat je heel makkelijk tussen je tanden en onder je tandvleesrand kunt komen, dankzij een combinatie van waterdruk en pulsaties. Daardoor vermindert bloedend tandvlees binnen vier weken tot 93 procent én wordt tot 99,9 procent van alle tandplak van de behandelde gebieden verwijderd.

Beugels en implantaten
Heb je een beugel of implantaten, en denk je dat het Waterflosser-feest voor jou niet opgaat? Dan heb je het mis. We zijn ook op zoek naar jou. De Waterflosser is voor mensen met een beugel namelijk tot vijf keer effectiever dan alleen poetsen met een tandenborstel. En wat het verminderen van bloedend tandvlees bij implantaten betreft, is het apparaat in vergelijking met flossen tot twee keer effectiever.

Zet je tanden erin
Dus: ben jij ouder dan 24 jaar, en heb je al tijden last van bloedend tandvlees, óf heb je een beugel of implantaten? Schrijf je dan nu in voor LINDA.LAB en ontvang een mail met een oproep om dit vernuftige apparaat uit te proberen. Daarna hoor je of je bent geselecteerd voor het testpanel. En, leuk detail, wie na het testen een recensie achterlaat op de website van Waterpik®, mag ‘m vervolgens nog houden ook.

Meer informatie over het product vind je hier.

SNACKS | OPROEP | LINDA.LAB | ADVERTORIAL

Bron: Waterpik | Foto: Waterpik

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Erica KlokErica Klok

Hier zou ik zo ontzettend blij van worden als ik dit mag testen. Sinds ik een beugel heb ben ik zo lang bezig met o.a. ragers en tandenstokers om alles goed schoon te houden. Heel vermoeiend allemaal, maar wel noodzakelijk. Deze waterflosser lijkt me zo GEWELDIG. Ik wil hem zo ontzettend graag testen. Ook straks als mijn beugel verwijderd is kan ik het dan goed schoon houden.

Meer LINDA.lab

Grijp je beste vriendin bij d'r lurven en test samen een vierdaagse TUI-vakantie in Valencia
Advertorial

Grijp je beste vriendin bij d'r lurven en test samen een vierdaagse TUI-vakantie in Valencia

Stel je even voor: jij en je beste vriendin, samen vier dagen op vakantie, naar een plek waar praktisch altijd de zon schijnt. En dat alles dan óók nog eens voor jullie betaald wordt. 

Meest gelezen

Zo stofzuig je makkelijk je huis zonder gedoe met dat irritante snoer
Advertorial

Zo stofzuig je makkelijk je huis zonder gedoe met dat irritante snoer

Stofzuigen is niet ieders favoriete klusje, laat staan als dat snoer steeds ergens achter blijft haken. Maar dankzij de snoerloze stofzuiger van Bosch is dat nu opgelost.

Lees dit ook even

Please update your browser