Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Kijk en leer: geef je huis een gemakkelijke make-over met Philips Hue

Op onze oproep wie er voor LINDA.lab wilde testen wat slimme verlichting van Philips Hue voor je styling en interieur kan doen, werd nógal massaal gereageerd. Deze acht geluksvogels gingen afgelopen vrijdag in Amsterdam aan de slag.

En Hue. Het was een middag vol inspiratie, strakke styling, plezier, en natuurlijk: licht.

Lekkere stellen

Op een prachtige locatie in Amsterdam staken de vier koppels de handen uit de creatieve mouwen. Ze kregen van LINDA.-stylist Susan Polman elk een eigen ruimte en eigen thema dat ze naar – komt-ie weer – éigen inzicht mochten stylen. Zo gingen Michelle (37) en Jose (41) aan de slag met het thema ‘Eigen haard is goud waard’; Sandra (58) en Tiffany (27) met ‘Blij op de Boerderij’, Mirella (50) en Esther (47) met ‘Groene Vingers’ en Rory (32) en Krista (39) met ‘Verzamelwoede.’ Bekijk in de video hierboven hoe dát hen verging.

Begeleiding op niveau

De testers werden bijgestaan door experts, want even een ruimte inrichten, da’s een vak apart natuurlijk. ‘Onze’ Susan gaf on the spot interieur- en stylingtips, en Sharon Nanhoe was ter plaatse om de koppels alles over de slimme verlichting van Philips Hue te vertellen en uit te leggen hoe (simpel) het werkt. Kluskoning Lorenzo schroefde, sloeg en timmerde alles meteen aan gort, de muur of aan het plafond. Een beter team is er niet.

Lekker makkelijk

Zoals LINDA.-stylist Susan al aangaf, is licht onmisbaar bij het stylen van een ruimte. En dan niet één lamp, niet twee, maar meerdere lichtbronnen. Hoe fijn is het als je dat met één druk op de knop geregeld hebt? Heel fijn. Sharon Nanhoe legt uit hoe je verlichting kunt automatiseren via de Hue-app, die je kunt bedienen met je telefoon of tablet. Mirella en Esther slaan hun verlichting onder de naam ‘Groene Vingers’ op in de app en zetten deze met één klik, bam, aan. Superhandig en vooral: supermakkelijk.

Speel met licht

Daarnaast kun je de intensiteit van het licht instellen met een dimmer switch in de kamer. Als je wil lezen, bijvoorbeeld. “Ah”, zegt LINDA.-Susan tegen Hue-Sharon,”dus je kunt eigenlijk met ‘neutraal licht’, allemaal verschillende standen instellen?”. Dat klopt, zegt Hue-Sharon. Kijk, die hebben aan één woord genoeg.

Maar wat vinden zij?

Onze S-en kunnen er wel uit zijn, maar hoe verging het onze testers? Goed. Rory constateert, nadat de verlichting aanging omdat hij de kamer binnenkwam (cool), dat de verlichting “geen kermis is, ondanks alle verschillende kleuren, maar echt sfeer vormt,” Ook José en Michelle zijn te spreken over de sfeer in hun kamer: “Het is een hele warme sfeer en heel makkelijk te bedienen en in te stellen op dit ding.” En dat ding, dat is een tablet dus.

Licht uitgedaan

Wat een geslaagde dag. Veel geleerd, gedaan, gelachen en gegeten. Het bleef nog lang gezellig, daar in Amsterdam. Totdat Lorenzo, natuurlijk, het licht uitdeed. Hoe hij dat deed, zie je aan het einde van de video boven aan dit bericht (en dat is inderdaad… een cliffhanger. Maar hij is het waard, geloof ons maar).

SNACKS | LINDA.LAB | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.lab

Er zíjn ergere dingen: Floris, Sita en kids testen Curaçao voor LINDA.lab
Advertorial

Er zíjn ergere dingen: Floris, Sita en kids testen Curaçao voor LINDA.lab

Val je toch flink met je neus in de boter als je voor LINDA.lab een tiendaagse reis naar Curaçao mag testen. Floris (49), Sita (47) en dochters Mila (14) en Suze (9) waren de gelukkigen en genieten nu nog na.

Sanne en haar moeder testten Toscane voor LINDA.LAB en poeh, dát was afzien hoor
Advertorial

Sanne en haar moeder testten Toscane voor LINDA.LAB en poeh, dát was afzien hoor

Vijf dagen lang een goddelijk Italiaans landhuis testen voor LINDA.lab: je kunt het slechter treffen. Sanne (30) en haar moeder Gonneke (61) waren de gelukkigen en leefden vijf dagen lang als God in eh, Toscane.

Lees dit ook even

Please update your browser