LINDA.lab

Op zoek naar de perfecte foundation? Geef je op voor dit LINDA.LAB LIVE met SENSAI

Op zoek naar de perfecte foundation? Geef je op voor dit LINDA.LAB LIVE met SENSAI

In vrijwel geen enkele branche is het aanbod zó groot als in de beautywereld. De zoektocht naar de fijnste en meest perfecte producten lijkt soms eindeloos, en een duwtje in de juiste richting is vaak méér dan welkom. 

Cosmeticamerk SENSAI helpt je graag met haar nieuwste foundation, die iedere vrouw de perfecte teint en uitstraling geeft.

De heilige graal
Dat klinkt natuurlijk fantastisch. Maar we willen graag weten of we voortaan écht niet meer op zoek hoeven naar een ander – misschien wel nóg beter – product. Hoe we daar achter hopen te komen? Door jou te vragen deze nieuwste parel uit het assortiment van SENSAI persoonlijk te komen testen. LINDA.LAB is op zoek naar maar liefst acht lezeressen die zich – gezellig samen met hun moeder, zus, of liefste vriendin – willen wagen aan de nieuwe SENSAI FOUNDATIONS. Ga jij van dit product stralen als nooit tevoren?

Licht er maar net aan
Iedere vrouw weet dat ‘licht’ bepalend is voor haar uiterlijk. Want zeg eerlijk: voel jij je ook niet fijner bij flatterend kaarslicht, dan onder een kille tl-buis die alles benadrukt wat je nou net liever niet wilde laten zien? SENSAI heeft zich daarom gestort op het creëren van een product dat ‘speelt’ met al die verschillende soorten licht, en dat ervoor zorgt dat jij er onder welke omstandigheden dan ook op je állerbest uitziet.

Fris, stralend, natuurlijk
De basis voor de nieuwe SENSAI FOUNDATIONS ligt in de bijzondere glans van Koishimaru-zijde, een zijdesoort die er in diverse soorten licht altijd even prachtig uitziet. Vraag ons niet hoe, maar de experts van SENSAI zijn er in geslaagd de eigenschappen van deze zijde te verwerken in een innovatieve poedertechnologie, waarmee op je huid hetzelfde, waanzinnige effect ontstaat. De foundations bieden letterlijk iedere vrouw de perfecte teint en uitstraling: fris, schitterend en – niet onbelangrijk – natuurlijk. En dan is het product óók nog eens verzorgend voor de huid en moeiteloos op te brengen. We geven toe: dat klinkt ons als muziek in de oren.

Geef je op
Heb jij vaak de grootste moeite om de juiste foundation te vinden? En ben je benieuwd of de nieuwe SENSAI FOUNDATIONS daar verandering in kunnen brengen? Meld je dan vóór 18 september hier aan voor dit LINDA.LAB LIVE en wie weet nodigen wij jou uit voor een gezellige testmiddag – inclusief heerlijke hapjes en drankjes – waar een visagist van SENSAI samen met jou aan de slag gaat. Wie denkt met enkel een vers laagje foundation op weer naar huis gestuurd te worden, heeft het mis. Vóórdat je aan het make-uppen slaat, krijg je persoonlijk advies en ontdek je welke producten voor jou het allerbeste zijn. Onder toeziend oog van de specialist leer je je huid intensief en op zalige wijze te reinigen en verzorgen volgens SENSAI’s unieke filosofie. Na afloop van de testmiddag ontvang je ook nog eens een heerlijk gevulde goodiebag. Klinkt als een feestje, niet?

Zien we je daar?
Belangrijk is wel dat je op vrijdag 27 oktober aanstaande in de gelegenheid bent naar Amsterdam te komen. Je zult op deze dag zowel gefilmd als gefotografeerd worden. Zin in? Gezellig. Kom maar door met die aanmelding.

Kijk hier vast voor meer informatie over de nieuwe SENSAI FOUNDATIONS.

SNACKS | LINDA.LAB | LIFESTYLE

Bron: SENSAI | Foto: SENSAI

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Gonny AartsGonny Aarts

Oooo... wat had ik hier graag bij geweest. Maar de dag erna ben ik jarig. En dat wil ik graag vieren. Dat lukt me vrees ik niet na een gezellig dagje Amsterdam.Veel plezier iedereen die wel gaat

Meer LINDA.lab

Grijp je beste vriendin bij d'r lurven en test samen een vierdaagse TUI-vakantie in Valencia
Advertorial

Grijp je beste vriendin bij d'r lurven en test samen een vierdaagse TUI-vakantie in Valencia

Stel je even voor: jij en je beste vriendin, samen vier dagen op vakantie, naar een plek waar praktisch altijd de zon schijnt. En dat alles dan óók nog eens voor jullie betaald wordt. 

Meest gelezen

Zo stofzuig je makkelijk je huis zonder gedoe met dat irritante snoer
Advertorial

Zo stofzuig je makkelijk je huis zonder gedoe met dat irritante snoer

Stofzuigen is niet ieders favoriete klusje, laat staan als dat snoer steeds ergens achter blijft haken. Maar dankzij de snoerloze stofzuiger van Bosch is dat nu opgelost.

Lees dit ook even

Please update your browser