Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Testers anti-huidveroudering gel van Neoderma beginnen stralend aan het nieuwe jaar

Testers anti-huidveroudering gel van Neoderma beginnen stralend aan het nieuwe jaar

De ‘Blue Blood Gel’ van Neoderma is niet het zoveelste anti-aging product dat na even uitproberen achterin de kast stof gaat vangen. Deze gel zorgt écht voor een jongere uitstraling.

Dat concluderen de acht LINDA.-lab-testers die deze innovatieve Youth Infuser – t.w.v. € 62,56 – mochten uitproberen.

Anti-huidveroudering

Er is weer een jaar voorbij, maar de zes vrouwen en twee mannen die voor deze LINDA.lab-test de Blue Blood Gel van Neoderma toegestuurd kregen, zijn er niet ouder op geworden. Volgens Neoderma verbetert de gel het vermogen van de huid om zich te verdedigen tegen tekenen van veroudering. Dat is een hele mond vol, maar het resultaat spreekt uiteindelijk voor zich. Na twee weken testen zien alle acht de testers namelijk daadwerkelijk verschil.

Het resultaat

Bij vijf deelnemers is de huid gladder geworden en zes deelnemers geven aan dat hun gezicht er (ook) frisser uitziet. Deze laatste groep zegt dat de huid direct na het aanbrengen van de gel al gaat stralen. En de deelnemers zijn niet alleen blij met het uiterlijke resultaat, er wordt namelijk ook genoemd dat de huid prettiger aanvoelt. Dit alles is terug te zien in de punten. Het product krijgt van één tester een 7, van vier testers een 8 en van drie zelfs een 9.

Luxere uitstraling

Om de 10 binnen te slepen, zouden sommige deelnemers de verpakking een luxere uitstraling geven. ‘Zeker gezien de prijs van het product’, voegt een LINDA.lab-tester daaraan toe. Het pompje waarin de gel zit, wordt wel ‘handig’ genoemd en zeven proefpersonen vinden de structuur van de gel prettig. De achtste deelnemer zou liever een crème gebruiken.

Aanrader

Na een kritische blik op de Blue Blood Gel geworpen te hebben, zijn alle proefpersonen van plan in de toekomst zelf een product van Neoderma aan te schaffen. Daarbij raden ze het unaniem aan bij hun familie en vrienden. Kan die eeuwige zoektocht naar een goed anti-aging product dus eindelijk gestaakt worden.

Ook toe aan een gladde huid en frisse uitstraling? Kijk hier voor meer informatie over de Blue Blood Gel van Neoderma.

SNACKS | LINDA.LAB | ADVERTORIAL | BEAUTY | LIFESTYLE

Bron: LINDA.lab / Neoderma | Foto: Neoderma

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.lab

Er zíjn ergere dingen: Floris, Sita en kids testen Curaçao voor LINDA.lab
Advertorial

Er zíjn ergere dingen: Floris, Sita en kids testen Curaçao voor LINDA.lab

Val je toch flink met je neus in de boter als je voor LINDA.lab een tiendaagse reis naar Curaçao mag testen. Floris (49), Sita (47) en dochters Mila (14) en Suze (9) waren de gelukkigen en genieten nu nog na.

Sanne en haar moeder testten Toscane voor LINDA.LAB en poeh, dát was afzien hoor
Advertorial

Sanne en haar moeder testten Toscane voor LINDA.LAB en poeh, dát was afzien hoor

Vijf dagen lang een goddelijk Italiaans landhuis testen voor LINDA.lab: je kunt het slechter treffen. Sanne (30) en haar moeder Gonneke (61) waren de gelukkigen en leefden vijf dagen lang als God in eh, Toscane.

Lees dit ook even

Please update your browser