Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

LINDA.lab-testers (en hun tandvlees) zeer tevreden over de Waterflosser van Waterpik

LINDA.lab-testers (en hun tandvlees) zeer tevreden over de Waterflosser van Waterpik

Het was voor de meeste proefpersonen éven wennen, maar uiteindelijk zijn de 48 LINDA.lab-testers – na twee weken flossen – zeer te spreken over de Waterflosser van Waterpik.

Met een frisse mond en schone tanden het nieuwe jaar in. Dat wil jij vast ook wel?

Nog even over die Waterflosser
De Waterflosser van Waterpik® belooft (dankzij een combinatie van waterdruk en pulsaties) bloedend tandvlees binnen 4 weken tot 93%  te verminderen, en tot 99,9% van je tandplak van behandelde gebieden te verwijderen. Of de proefpersonen (8 met beugel, 28 met bloedend tandvlees, 6 met implantaten en 10 met ‘niks’) dat inderdaad hebben gemerkt? Nou: ja dus.

De resultaten
91 procent van de testers zegt dat het gebit na twee weken (één keer per dag flossen) schoon aanvoelt na het gebruik van de Waterflosser, 89 procent zegt tevreden te zijn met het resultaat, 61 procent merkt verbetering wat betreft bloedend tandvlees en 84 procent zou het apparaat aanbevelen aan anderen.

Wennen
Zoals gezegd geven veel proefpersonen wel aan even aan het apparaat te moeten wennen. “In het begin is het wel een gedoe, maar het wordt steeds makkelijker. Het is nu geen waterballet meer”, schrijft een testpersoon. Een ander bevestigt dit: “De allereerste keer is het wat eng en knoeierig, maar daar ben je zo aan gewend.”

Alle hoeken en gaten
Nadat iedereen gewend is, zijn de reacties over het algemeen zeer lovend: “Ik heb een voelbaar en zichtbaar schoner gebit”, reageert iemand. En een ander: “Veel prettiger in gebruik dan flossen met draad of ragers. Echt een aanrader, zeker als je een beugel hebt, want je bereikt echt in alle hoeken en gaten van je gebit.”

Boven verwachting
Ook merkt iemand op: “Het resultaat is boven verwachting. Ik gebruik al jarenlang dagelijks ragers, maar ik merkte bij het eerste gebruik van de Waterpik (door een niet zo fijne geur) dat er iets tussen mijn tanden vandaan kwam wat daar al heel lang had gezeten. Daardoor wist ik dat het apparaat duidelijk effectiever is dan ragers en dat de Waterpik dus nóg beter werkt.”

Wil jij ook? 
Ben je nu ook erg benieuwd geworden naar dit ‘magische’ apparaat van Waterpik? Meer informatie over de Waterflosser vind je hier. Koop je er één en plaats je er een review over op Waterpik.nl, dan ontvang je achteraf ook nog eens 15,- korting.

Onze testers hebben het product ontvangen en mochten dit na de testfase houden. 

SNACKS | LINDA.LAB | ADVERTORIAL

Bron: Waterpik | Foto: Waterpik

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Monique StoppelsMonique Stoppels

Omdat ik alles er aan doe om meen mooie glimlach te krijgen en te behouden.

Meer LINDA.lab

Er zíjn ergere dingen: Floris, Sita en kids testen Curaçao voor LINDA.lab
Advertorial

Er zíjn ergere dingen: Floris, Sita en kids testen Curaçao voor LINDA.lab

Val je toch flink met je neus in de boter als je voor LINDA.lab een tiendaagse reis naar Curaçao mag testen. Floris (49), Sita (47) en dochters Mila (14) en Suze (9) waren de gelukkigen en genieten nu nog na.

Sanne en haar moeder testten Toscane voor LINDA.LAB en poeh, dát was afzien hoor
Advertorial

Sanne en haar moeder testten Toscane voor LINDA.LAB en poeh, dát was afzien hoor

Vijf dagen lang een goddelijk Italiaans landhuis testen voor LINDA.lab: je kunt het slechter treffen. Sanne (30) en haar moeder Gonneke (61) waren de gelukkigen en leefden vijf dagen lang als God in eh, Toscane.

Lees dit ook even

Please update your browser