Advertorial

LINDA.LAB test de nieuwe inlegzooltjes van Scholl: wordt lopen op pumps een eitje?

LINDA.LAB test de nieuwe inlegzooltjes van Scholl: wordt lopen op pumps een eitje?

De nieuwe Gel Activ-inlegzooltjes van Scholl beloven het lopen op hakken nét zo comfortabel te maken als op sneakers. Uiteraard waren wij – als liefhebbers van vrouwelijk schoeisel – bijzonder benieuwd.

Daarom schakelden we maar liefst 240 (!) hakdragende lezeressen in om deze ogenschijnlijk hemelse zooltjes te testen. Hoe zijn deze bevallen?

Lees ook
Dol op (pijnlijk) hoge hakken? Test de nieuwe Scholl-inlegzooltjes voor LINDA.LAB

‘Verlichting en meer steun’
De nieuwe zooltjes van Scholl zijn er in vier varianten en passen in ál je lievelingsschoenen. Onze testers namen de proef op de som met de Gel Activ-zooltjes voor everyday heels. Laten we er niet al te lichtvoetig over doen: die werden gewaardeerd tijdens een dagje op hakken. Zo geven 103 testers aan dat de zooltjes zeker voor verlichting van de bal van de voet zorgden, en ervaren 91 testers duidelijk meer steun voor hun voeten.

Ruimtegebrek
Volgens sommigen moet Scholl wel iets doen aan de dikte van de zooltjes. Want hoewel die daardoor natuurlijk heerlijk comfortabel zijn, zorgen ze bij een aantal leden van het testpanel voor ruimtegebrek in hun pumps. “Helaas kon ik de zooltjes niet in alle pumps gebruiken, omdat ze dan iets te krap zaten. Maar in de schoenen waar ze wél in pasten, was het fijn en echt een verlichting”, aldus één van de testers.

Strak in de hak
Ook zijn veel testpanelleden onder de indruk van hoe goed de Gel Activ-zooltjes blijven zitten in je schoenen. Waar veel andere inlegzooltjes los in de schoen liggen – waardoor de kans bestaat dat ze gaan verschuiven – is daar bij de nieuwe zooltjes van Scholl geen sprake van. Al mag die plaklaag wel iets minder. “Ze blijven op hun plek door de plakzijde, maar zijn lastig weer uit je schoenen te krijgen”, zo klinkt het commentaar van één van onze testers.

Doe nog maar een paar
De panelleden zijn goed te spreken over de Gel Activ-inlegzooltjes van Scholl. Niet zo gek dus dat de expert in voetverzorging een gemiddeld rapportcijfer van een 7,5 mag noteren voor haar nieuwste product. Na afloop zegt meer dan de helft van de testers de zooltjes opnieuw aan te schaffen. Maar liefst 76 procent zou de Gel Activ-zooltjes voor everyday heels aanraden aan hun zus, moeder of vriendinnen.

Scholl Gel Activ is verkrijgbaar bij Etos. Kijk hier voor meer informatie.

SNACKS | LINDA.LAB | ADVERTORIAL

Bron: LINDA.LAB | Foto: Scholl

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.lab

Grijp je beste vriendin bij d'r lurven en test samen een vierdaagse TUI-vakantie in Valencia
Advertorial

Grijp je beste vriendin bij d'r lurven en test samen een vierdaagse TUI-vakantie in Valencia

Stel je even voor: jij en je beste vriendin, samen vier dagen op vakantie, naar een plek waar praktisch altijd de zon schijnt. En dat alles dan óók nog eens voor jullie betaald wordt. 

Meest gelezen

Zo stofzuig je makkelijk je huis zonder gedoe met dat irritante snoer
Advertorial

Zo stofzuig je makkelijk je huis zonder gedoe met dat irritante snoer

Stofzuigen is niet ieders favoriete klusje, laat staan als dat snoer steeds ergens achter blijft haken. Maar dankzij de snoerloze stofzuiger van Bosch is dat nu opgelost.

Lees dit ook even

Please update your browser