Advertorial

Met deze topproducten krijgt jouw huid na vier weken een jongere uitstraling

Met deze topproducten krijgt jouw huid na vier weken een jongere uitstraling

Ben je al tijden op zoek naar een fijne set nachtelijke herstelproducten die je huid jong en gehydrateerd houden? Ga eens voor Estée Lauders ‘Advanced Night Repair’-collectie.

De testers van LINDA.lab gingen je al voor en zijn hartstikke enthousiast.

Uitproberen maar

Twee weken lang probeerden negentien willekeurig gekozen lezeressen de vijf prachtproducten van Advanced Night Repair uit: een set van Estée Lauder die belooft je huid alles te geven wat-ie nodig heeft voor een goede nacht en stralende ochtend.

Gezonder, gladder en jonger

En of die belofte wordt waargemaakt? Ja, vinden de testers. Zo vinden veertien personen dat hun huid er gehydrateerd uitziet, geven elf testers aan dat hun huid er gezonder uitziet, en zeggen negen personen dat hun huid er gladder, stralender en zelfs jonger uitziet. Slechts twee personen vinden dat hun huid niet anders aanvoelt dan voorheen.

Super serum

De proefpersonen zijn vooral tevreden met het serum, dat bedoeld is om de huid te herstellen. Twaalf van de negentien personen geven aan dat ze dit product met liefde nog een keer zouden kopen. Ze vinden het makkelijk in het gebruik, hebben gemerkt dat je minder dag- en nachtcrème nodig hebt als je het serum gebruikt, en geven aan de textuur fijn te vinden. Tien personen geven aan dat de huid er gehydrateerd uitziet, en zeven mensen zeggen er gezonder en frisser uit te zien.

Minder make-up nodig

Maar ook de andere producten vallen goed in de smaak. En niet alleen omdat de huid er mooier op wordt. Acht personen geven aan dat ze minder foundation nodig hebben dan voorheen, en vier testers zeggen zelfs dat hun make-up er een mooiere glow van krijgt. Zes personen zeggen dat de producten weinig of geen effect hebben op hun make-upgebruik.

Alleen maar hosanna?

Is het dan alleen maar hosanna, hosanna? Dat niet. Hoewel dertien personen aangeven het Advanced Night Repair-pakket in de toekomst zelf aan te zullen schaffen (want: fijn in gebruik, huid voelt heerlijk aan, huid heeft een boost gekregen, en het is zo’n lekker ritueel in de avond), zeggen ook zes testers dat niet te doen. De reden? De producten passen niet binnen het budget óf het ritueel kost ze te veel tijd.

Meer weten

En als we dat horen, zeggen we: goed sparen en tóch echt even die tijd vrij maken, want wie zijn huid nu goed verzorgt, heeft daar later profijt van. Geïnteresseerd geraakt in het Advanced Night Repair-pakket van Estée Lauder? Meer informatie over de Micro Cleansing Balm, de Perfectly Clean Lotion, het Advanced Night Repair serum, de Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix, en de Revitalizing Supreme+, vind je hier.

Onze testers hebben het product ontvangen en mochten dit na de testfase houden. 

SNACKS | LINDA.LAB | ADVERTORIAL | BEAUTY | LIFESTYLE

Bron: Estée Lauder | Foto: Estée Lauder

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.lab

Grijp je beste vriendin bij d'r lurven en test samen een vierdaagse TUI-vakantie in Valencia
Advertorial

Grijp je beste vriendin bij d'r lurven en test samen een vierdaagse TUI-vakantie in Valencia

Stel je even voor: jij en je beste vriendin, samen vier dagen op vakantie, naar een plek waar praktisch altijd de zon schijnt. En dat alles dan óók nog eens voor jullie betaald wordt. 

Meest gelezen

Zo stofzuig je makkelijk je huis zonder gedoe met dat irritante snoer
Advertorial

Zo stofzuig je makkelijk je huis zonder gedoe met dat irritante snoer

Stofzuigen is niet ieders favoriete klusje, laat staan als dat snoer steeds ergens achter blijft haken. Maar dankzij de snoerloze stofzuiger van Bosch is dat nu opgelost.

Lees dit ook even

Please update your browser