Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Met deze topproducten krijgt jouw huid na vier weken een jongere uitstraling

Met deze topproducten krijgt jouw huid na vier weken een jongere uitstraling

Ben je al tijden op zoek naar een fijne set nachtelijke herstelproducten die je huid jong en gehydrateerd houden? Ga eens voor Estée Lauders ‘Advanced Night Repair’-collectie.

De testers van LINDA.lab gingen je al voor en zijn hartstikke enthousiast.

Uitproberen maar

Twee weken lang probeerden negentien willekeurig gekozen lezeressen de vijf prachtproducten van Advanced Night Repair uit: een set van Estée Lauder die belooft je huid alles te geven wat-ie nodig heeft voor een goede nacht en stralende ochtend.

Gezonder, gladder en jonger

En of die belofte wordt waargemaakt? Ja, vinden de testers. Zo vinden veertien personen dat hun huid er gehydrateerd uitziet, geven elf testers aan dat hun huid er gezonder uitziet, en zeggen negen personen dat hun huid er gladder, stralender en zelfs jonger uitziet. Slechts twee personen vinden dat hun huid niet anders aanvoelt dan voorheen.

Super serum

De proefpersonen zijn vooral tevreden met het serum, dat bedoeld is om de huid te herstellen. Twaalf van de negentien personen geven aan dat ze dit product met liefde nog een keer zouden kopen. Ze vinden het makkelijk in het gebruik, hebben gemerkt dat je minder dag- en nachtcrème nodig hebt als je het serum gebruikt, en geven aan de textuur fijn te vinden. Tien personen geven aan dat de huid er gehydrateerd uitziet, en zeven mensen zeggen er gezonder en frisser uit te zien.

Minder make-up nodig

Maar ook de andere producten vallen goed in de smaak. En niet alleen omdat de huid er mooier op wordt. Acht personen geven aan dat ze minder foundation nodig hebben dan voorheen, en vier testers zeggen zelfs dat hun make-up er een mooiere glow van krijgt. Zes personen zeggen dat de producten weinig of geen effect hebben op hun make-upgebruik.

Alleen maar hosanna?

Is het dan alleen maar hosanna, hosanna? Dat niet. Hoewel dertien personen aangeven het Advanced Night Repair-pakket in de toekomst zelf aan te zullen schaffen (want: fijn in gebruik, huid voelt heerlijk aan, huid heeft een boost gekregen, en het is zo’n lekker ritueel in de avond), zeggen ook zes testers dat niet te doen. De reden? De producten passen niet binnen het budget óf het ritueel kost ze te veel tijd.

Meer weten

En als we dat horen, zeggen we: goed sparen en tóch echt even die tijd vrij maken, want wie zijn huid nu goed verzorgt, heeft daar later profijt van. Geïnteresseerd geraakt in het Advanced Night Repair-pakket van Estée Lauder? Meer informatie over de Micro Cleansing Balm, de Perfectly Clean Lotion, het Advanced Night Repair serum, de Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix, en de Revitalizing Supreme+, vind je hier.

Onze testers hebben het product ontvangen en mochten dit na de testfase houden. 

SNACKS | LINDA.LAB | ADVERTORIAL | BEAUTY | LIFESTYLE

Bron: Estée Lauder | Foto: Estée Lauder

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.lab

Er zíjn ergere dingen: Floris, Sita en kids testen Curaçao voor LINDA.lab
Advertorial

Er zíjn ergere dingen: Floris, Sita en kids testen Curaçao voor LINDA.lab

Val je toch flink met je neus in de boter als je voor LINDA.lab een tiendaagse reis naar Curaçao mag testen. Floris (49), Sita (47) en dochters Mila (14) en Suze (9) waren de gelukkigen en genieten nu nog na.

Sanne en haar moeder testten Toscane voor LINDA.LAB en poeh, dát was afzien hoor
Advertorial

Sanne en haar moeder testten Toscane voor LINDA.LAB en poeh, dát was afzien hoor

Vijf dagen lang een goddelijk Italiaans landhuis testen voor LINDA.lab: je kunt het slechter treffen. Sanne (30) en haar moeder Gonneke (61) waren de gelukkigen en leefden vijf dagen lang als God in eh, Toscane.

Tijd om te testen: 10 x dit moet je doen als je in Valencia bent
Advertorial

Tijd om te testen: 10 x dit moet je doen als je in Valencia bent

Iedereen met een béétje corazon voor Spanje heeft vast niet gemist dat wij onlangs twee vriendinnen zochten om Valencia te testen voor LINDA.lab. Wendy (29) en Angela (29) waren de gelukkigen. 

Negen dagen ultiem genieten: test samen met je gezin dit heerlijke resort op Curaçao
Advertorial

Negen dagen ultiem genieten: test samen met je gezin dit heerlijke resort op Curaçao

Negen dagen lang zon, met precíes dat briesje waardoor je geen moment oververhit raakt. We kunnen er lang en kort over zijn, maar deze gezinsreis naar Curaçao wil je gewoon testen. 

Lees dit ook even

Please update your browser