Advertorial

LINDA.LAB doet de test: is dit dé sport-bh voor vrouwen met een grotere cupmaat?

Voor vrouwen met een grotere cupmaat is er op lingeriegebied – inmiddels – allerlei moois verkrijgbaar. Aan ‘sportende’ vrouwen met vollere, vrouwelijke rondingen wordt helaas nog minder vaak gedacht…

Vreemd eigenlijk, want hoe voller de voorgevel, hoe meer steun er nodig is. Júist tijdens het sporten.

Lees ook
Vrouwen delen inspirerende verhalen tijdens LINDA.talks by PrimaDonna

Hard nodig
Lingeriemerk PrimaDonna, dat als doel heeft ons de allerbeste pasvorm en support te geven onder onze kleding, vond het de hoogste tijd voor verandering en breidde haar brede assortiment onder- en badmode daarom onlangs uit met comfortabele sportlingerie.

Ultiem comfort
Het merk ontwikkelde verschillende sport-bh’s die er niet alleen hip en luxe uitzien, maar ook een waanzinnige pasvorm en ultiem comfort bieden voor vrouwen met grotere borsten. En hoewel beugels het er doorgaans niet comfortabeler op maken tijdens de buikspieroefeningen en de burpees, waagt PrimaDonna zich zélfs aan exemplaren met deze extra steun, verkrijgbaar tot en met cup H.

Dáár willen we meer van weten…
Klinkt bere-interessant, maar wij zijn erg van het ‘eerst zien, dan geloven-principe’. We riepen daarom de hulp in van tien LINDAnieuws-lezeressen om die ogenschijnlijk ideale sportlingerie uitgebreid te testen. En waar kon dat nou beter dan tijdens een stomende fitnesssessie op het LINDA.festival, gegeven door niemand minder dan Linda de Mol’s personal trainer Carlos Lens?

In vol ornaat
In de pop-upboetiek van PrimaDonna, dat al meer dan 150 jaar een ode brengt aan rondingen, kregen de vrouwen een sport-bh aangemeten door een speciale lingerie-styliste. Zij kleedde ons sportieve testpanel verder van top tot teen aan met items uit PrimaDonna’s nieuwe sportcollectie, die naast de bh’s verschillende tops en broeken bevat.

Serieuze zaak
En dan het moment suprème: de sportles van Carlos. Wie dacht dat de sportgoeroe het rustig aan zou doen vanwege de verschillende niveaus van zijn ‘leerlingen’, had het mis: Carlos haalde het onderste uit de kan en vroeg het maximale van de vrouwen. Goede zaak, want alleen zo viel te ontdekken of die sportbh’s écht zo fijn zitten en ‘de boel’ op z’n plek houden tijdens het squatten en opdrukken.

Het uur van de waarheid…
Was ons testpanel na afloop te spreken over de gekregen sportswear van PrimaDonna en gaven de sport-bh’s daadwerkelijk meer comfort dan de vrouwen van andere sporttops gewend waren? Je ziet het in bovenstaande video.

Nieuwsgierig geworden naar de PrimaDonna-collectie? Kijk hier voor meer informatie.

LINDA.LAB | ADVERTORIAL | #HOUVOL

Bron: PrimaDonna

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.lab

Grijp je beste vriendin bij d'r lurven en test samen een vierdaagse TUI-vakantie in Valencia
Advertorial

Grijp je beste vriendin bij d'r lurven en test samen een vierdaagse TUI-vakantie in Valencia

Stel je even voor: jij en je beste vriendin, samen vier dagen op vakantie, naar een plek waar praktisch altijd de zon schijnt. En dat alles dan óók nog eens voor jullie betaald wordt. 

Meest gelezen

Zo stofzuig je makkelijk je huis zonder gedoe met dat irritante snoer
Advertorial

Zo stofzuig je makkelijk je huis zonder gedoe met dat irritante snoer

Stofzuigen is niet ieders favoriete klusje, laat staan als dat snoer steeds ergens achter blijft haken. Maar dankzij de snoerloze stofzuiger van Bosch is dat nu opgelost.

Lees dit ook even

Please update your browser