Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Een dag vollédig in de watten: Lancôme zoekt jou (en jou) om deze fijne foundation te testen

Een dag vollédig in de watten: Lancôme zoekt jou (en jou) om deze fijne foundation te testen

En toen was december alweer voorbij. Tijd om na al het feestgedruis eindelijk weer eens goed voor jezelf te zorgen. Lancôme gaat je daarbij helpen. 

Het Franse beautymerk zoekt twintig vrouwen die zich op 8 februari met liefde een hele middag in de watten willen laten leggen.

Teint Idole Ultra Wear

In verschillende sessies – van brand experience tot onder handen genomen worden door een topteam van visagisten – zullen jij en negentien anderen een heerlijke middag in een luxueus hotel in Amsterdam beleven. Met als hoofddoel ondergedompeld te worden in de wereld van de Teint Idole Ultra Wear-foundation van Lancôme. En dat is fijn. Want een foundation vinden die precies bij jouw huid past, is zo gemakkelijk nog niet.

Een ode aan de diversiteit

Omdat Lancôme ervan overtuigd is dat elke vrouw in staat moet zijn de tint te vinden die het best bij haar huidskleur past, ontwikkelde het in de loop van de jaren een uniek kleurenpalet. Teint Idole Ultra Wear is met zijn assortiment van 40 tinten die 24 uur lang zonder te oxideren optimaal dekken, een ode aan de diversiteit. En om die ode vast te houden, zoeken we voor 8 februari dus ook twintig vrouwen met de meest uiteenlopende huidkleuren en huidtypen.

40 shades of huidskleur

Denk jij nu: daar moet ik bij zijn, schrijf je dan nu in voor LINDA.lab en ontvang volgende week een mail met een oproep waarom jouw gezicht en huidtype absoluut niet mogen ontbreken op deze dag. Snel daarna hoor je of je bent geselecteerd en kan de ultieme relax-middag beginnen. Druk deze oproep vooral ook onder de neus van al je vriendinnen, want misschien wandelen jullie 8 februari dan wel samen rond in dat heerlijke hotel in Amsterdam.

SNACKS | LINDA.LAB | ADVERTORIAL | BEAUTY | LIFESTYLE

Bron: Lancôme | Foto: Lancôme

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

ingrid Buddingingrid Budding

Lijkt mij fantastisch om eindelijk de juiste kleur op te kunnen brengen. Er is zoveel keuze . Heel moeilijk om de juiste foundation te vinden.

jen bakkerjen bakker

graag, het blijft moeilijk om de juiste kleur te vinden......

Meer LINDA.lab

Er zíjn ergere dingen: Floris, Sita en kids testen Curaçao voor LINDA.lab
Advertorial

Er zíjn ergere dingen: Floris, Sita en kids testen Curaçao voor LINDA.lab

Val je toch flink met je neus in de boter als je voor LINDA.lab een tiendaagse reis naar Curaçao mag testen. Floris (49), Sita (47) en dochters Mila (14) en Suze (9) waren de gelukkigen en genieten nu nog na.

Sanne en haar moeder testten Toscane voor LINDA.LAB en poeh, dát was afzien hoor
Advertorial

Sanne en haar moeder testten Toscane voor LINDA.LAB en poeh, dát was afzien hoor

Vijf dagen lang een goddelijk Italiaans landhuis testen voor LINDA.lab: je kunt het slechter treffen. Sanne (30) en haar moeder Gonneke (61) waren de gelukkigen en leefden vijf dagen lang als God in eh, Toscane.

Lees dit ook even

Please update your browser