LINDA.lab

Kom gratis naar LINDA.festival en test dit PrimaDonna-sportsetje tijdens een live LINDA.LAB

Kom gratis naar LINDA.festival en test dit PrimaDonna-sportsetje tijdens een live LINDA.LAB

Tijdens het sporten wurmen we onszelf in de raarste posities. Een outfit die voldoende steun geeft tijdens dat rekken en strekken, is dus – zéker met wat vollere, vrouwelijke rondingen – meer dan belangrijk. 

Dat vindt ook lingeriemerk PrimaDonna, dat als doel heeft ons de allerbeste pasvorm en support te geven onder onze kleding, óók bij een intensieve sportsessie.

Lees ook
Zo geef je jouw rondingen de allerbeste pasvorm en steun

Een ode aan de rondingen
PrimaDonna brengt met haar ontwerpen – speciaal voor vrouwen met een wat grotere cupmaat – al meer dan 150 jaar een ode aan rondingen. Nu ontwerpt het merk naast prachtige onder- en badmode, ook comfortabele sportlingerie. Door de ideale fit en een mooi, vrouwelijk silhouet krijgt het zelfvertrouwen van iedere vrouw met een cupmaatje meer een flinke boost. En geef toe: dat kunnen we juist in de sportschool extra goed gebruiken.

Test het zelf op LINDA.festival
Zelf ontdekken of die sportbh’s écht zo fijn zitten en ‘de boel’ op z’n plek houden tijdens het squatten, hardlopen en opdrukken? Dat kan tijdens een live LINDA.LAB op het leukste feestje van het jaar: de tweede editie van ons eigen LINDA.festival. Ook deze keer kun je daar niet alleen geweldig shoppen, zalig swingen en bourgondisch genieten, maar ook de tofste workshops volgen, waaronder diverse sportclinics met bekende sportgoeroe’s en personal trainers.

Geef je op!
Wij zijn op zoek naar tien vrouwen die een sportsetje van PrimaDonna willen testen tijdens één van deze onvergetelijke sportlessen. Heb jij een wat vollere boezem (vanaf cupmaat C) en snák je naar wat meer comfort tijdens je work-outs? Geef je dan nu op voor dit unieke LINDA.LAB in samenwerking met PrimaDonna. Bij het aanmelden ga je ermee akkoord dat je zowel gefilmd als gefotografeerd wordt. Schrijf je hier in voor ons testpanel, je ontvangt dan een e-mail met een oproep om je aan te melden voor LINDA.LAB met PrimaDonna. Kort daarna hoor je of je bent geselecteerd voor het testpanel. Wie weet geniet jij op zaterdag 10 juni wel van de meest unieke en comfy sportsessie ooit – náást een waanzinnig en gratis dagje LINDA.festival, natuurlijk.

Niet geselecteerd, maar wel razend nieuwsgierig naar de PrimaDonna-collectie? Kom naar LINDA.festival en je wordt ongetwijfeld blij van alle mooie setjes die je kunt scoren. Kijk hier voor meer informatie.

unnamed

LINDA.LAB | LINDA.FESTIVAL

Bron: PrimaDonna | Foto: PrimaDonna

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Annette SchuijtAnnette Schuijt

Ik wil graag zo'n sportsetje van Prima Donna testen en als jullie te weinig testpersonen kunnen vinden willen mijn zus en vriendin ook een setje uitproberen!

Meer LINDA.lab

Grijp je beste vriendin bij d'r lurven en test samen een vierdaagse TUI-vakantie in Valencia
Advertorial

Grijp je beste vriendin bij d'r lurven en test samen een vierdaagse TUI-vakantie in Valencia

Stel je even voor: jij en je beste vriendin, samen vier dagen op vakantie, naar een plek waar praktisch altijd de zon schijnt. En dat alles dan óók nog eens voor jullie betaald wordt. 

Meest gelezen

Zo stofzuig je makkelijk je huis zonder gedoe met dat irritante snoer
Advertorial

Zo stofzuig je makkelijk je huis zonder gedoe met dat irritante snoer

Stofzuigen is niet ieders favoriete klusje, laat staan als dat snoer steeds ergens achter blijft haken. Maar dankzij de snoerloze stofzuiger van Bosch is dat nu opgelost.

Lees dit ook even

Please update your browser