Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Met de twee nieuwe Silky Secret producten van Kneipp® waan je je voor éven in een spa

Met de twee nieuwe Silky Secret producten van Kneipp® waan je je voor éven in een spa

Kneipp® mag de spreekwoordelijke handen ‘dichtkneippen’ nadat een groep LINDA.lab-testers hartstikke enthousiast heeft gereageerd op de twee nieuwe Silky Secret-producten van deze luxe natuurlijke verzorgingslijn. 

‘Pure verwennerij’, schrijft één van de testers.

Nu willen wij ook

Of jij nu ook als de wiedeweerga naar de winkel moet sprinten om de Kneipp® Body lotion spray Silky Secret en de Kneipp® Douche foam Silky Secret in te slaan? Als we de honderd testers mogen geloven wel ja. Bijna unaniem zijn ze hartstikke positief over de twee nieuwe, natuurlijke producten van Kneipp®.

Douche foam Silky Secret

‘Na één seconde wist ik het al’, schrijft iemand over de foam. ‘Dit is mijn product. Het voelde even alsof ik niet thuis was, maar in een spa.’ Een ander is van mening dat het product ‘bizar goed schuimt’. Volgens meer dan de helft van de testers voelt de huid na het douchen zijdezacht aan en maar liefst 95 personen geven aan dat de foam erg prettig aanvoelt op de huid. Dertien testers geven het product zelfs een 10. Slechts een enkeling was minder enthousiast. Zo gaf één iemand aan dat de geur niet echt bij haar past.

Body lotion spray Silky Secret

Ook over de body lotion spray zijn de testers erg te spreken. 79 proefpersonen vinden de lotion gemakkelijk om aan te brengen, en volgens 67 testers trekt het ook nog eens snel in. Hoef je daarna tenminste niet eerst tien minuten uit het raam te staren, voordat je je spijkerbroek kunt aantrekken. 76 proefpersonen zeggen de spray zelfs aan te zullen raden bij vriendinnen. ‘Daar ben ik zelfs al aan begonnen’, schrijft één van de testers.

Zo zacht is zijdezacht

Benieuwd geworden naar de nieuwe Kneipp® producten die een dikke 8 kregen van de LINDA.lab-testers? We willen allemaal wel weten hoe zacht zijdezacht precies is. Meer informatie over de natuurlijke producten van Kneipp® vind je hier.

 

SNACKS | LINDA.LAB | ADVERTORIAL

Bron: Kneipp® | Foto: Kneipp®

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.lab

Er zíjn ergere dingen: Floris, Sita en kids testen Curaçao voor LINDA.lab
Advertorial

Er zíjn ergere dingen: Floris, Sita en kids testen Curaçao voor LINDA.lab

Val je toch flink met je neus in de boter als je voor LINDA.lab een tiendaagse reis naar Curaçao mag testen. Floris (49), Sita (47) en dochters Mila (14) en Suze (9) waren de gelukkigen en genieten nu nog na.

Sanne en haar moeder testten Toscane voor LINDA.LAB en poeh, dát was afzien hoor
Advertorial

Sanne en haar moeder testten Toscane voor LINDA.LAB en poeh, dát was afzien hoor

Vijf dagen lang een goddelijk Italiaans landhuis testen voor LINDA.lab: je kunt het slechter treffen. Sanne (30) en haar moeder Gonneke (61) waren de gelukkigen en leefden vijf dagen lang als God in eh, Toscane.

Tijd om te testen: 10 x dit moet je doen als je in Valencia bent
Advertorial

Tijd om te testen: 10 x dit moet je doen als je in Valencia bent

Iedereen met een béétje corazon voor Spanje heeft vast niet gemist dat wij onlangs twee vriendinnen zochten om Valencia te testen voor LINDA.lab. Wendy (29) en Angela (29) waren de gelukkigen. 

Lees dit ook even

Please update your browser