Advertorial

Gesmeerd en van geleerd: dit vinden jullie van de Pro-Define-crème van RoC

Gesmeerd en van geleerd: dit vinden jullie van de Pro-Define-crème van RoC

Een goede crème voor je huid vinden kan lastig zijn, want welk van de tienduizend werkt voor jou? Daarom lieten wij jullie de huidverstevigende crème uit de Pro-Define-lijn van RoC uitproberen. 

Want je moet ergens beginnen, in dat enorme aanbod.

Positief
Twee weken lang smeerden 26 proefpersonen de crème op hun gezicht en de algehele tendens is zonder twijfel: top om te smeren. Zo gaf 35 procent van het testpanel het product het cijfer 9, ging 38 procent voor een 8 en koos 19 procent voor een 7. Slechts 4 procent ging voor een 5, 4 procent voor een 3.

Aanraden
Maar liefst 85 procent van de testers zou het product tippen aan vrienden of familie. Eén van de deelnemers gaf aan niet goed op de crème te reageren en hem daarom niet zo snel aan te raden. Iemand anders gaf aan dat ze twee weken te kort vond om echt een mening te kunnen vormen.

Lijntjes verminderen
De positief gestemde testers meldden onder andere dat de crème prettig aanvoelt op de huid, niet al te vet is (en dus geen glimmend gezicht veroorzaakt), goed hydrateert en de fijne lijntjes vermindert. “Fijne crème die doet wat ‘ie zegt”, aldus een van de testpersonen. “Als dit potje op is, ga ik een nieuwe kopen.”

Op naar Etos
Veel van de testpersonen gaven ook aan dat de huid zachter aanvoelt, dat de crème een fijne, subtiele geur heeft en je er geen trekkerig gevoel van krijgt. Dus mocht je naar dit alles op zoek zijn, dan weet je wat je te doen staat. Op naar de Etos. Want daar zijn alle crèmes uit de Pro-Define-lijn van RoC verkrijgbaar.

 

Onze testers hebben het product ontvangen en mochten dit na de testfase houden.

SNACKS | LINDA.LAB | ADVERTORIAL | BEAUTY

Bron: LINDA.lab | Foto: RoC

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.lab

Grijp je beste vriendin bij d'r lurven en test samen een vierdaagse TUI-vakantie in Valencia
Advertorial

Grijp je beste vriendin bij d'r lurven en test samen een vierdaagse TUI-vakantie in Valencia

Stel je even voor: jij en je beste vriendin, samen vier dagen op vakantie, naar een plek waar praktisch altijd de zon schijnt. En dat alles dan óók nog eens voor jullie betaald wordt. 

Meest gelezen

Zo stofzuig je makkelijk je huis zonder gedoe met dat irritante snoer
Advertorial

Zo stofzuig je makkelijk je huis zonder gedoe met dat irritante snoer

Stofzuigen is niet ieders favoriete klusje, laat staan als dat snoer steeds ergens achter blijft haken. Maar dankzij de snoerloze stofzuiger van Bosch is dat nu opgelost.

Lees dit ook even

Please update your browser