Advertorial

Een bh testen door enorm met je boobies te schudden: zo ziet dat eruit

Als je er een actief leven op nahoudt, is een goede bh het halve werk. Blogger Lienke de Jong, van deargoodmorning.com, is daarom bijzonder nieuwsgierig naar de Wow Comfort Bra van sloggi en test hem uit.

En dat doet ze samen met acht LINDA.-lezeressen tijdens een uitdagend lesje dancehall. Biedt de Wow Comfort ook comfort in de meest ongemakkelijke situaties?

Randjes opzoeken
De lezeressen weten van te voren niet precies wat ze te wachten staat, alleen dat ze met hun boobies gaan schudden, dat de randjes worden opgezocht én dat ze de bh aan het eind van de rit mogen houden. Zodra de acht gelukkigen een filmpje voorgeschoteld krijgen van de dansbewegingen die ze daarna gaan oefenen, zijn er wel even wat rode oortjes te zien. Maar hé, om deze bh goed te testen moet je wel even uit je comfort zone treden.

Boobies en billen
Sportief als ze zijn, zetten ze allemaal hun beste been (en bil) voor. Nadat er eerst nog wat voorzichtig wordt geschud, laat iedereen zich na een paar minuten helemaal gaan. “Ik vond het erg leuk”, vertelt één van de deelnemers achteraf. “En ik heb ook heel erg gelachen.”

‘Je voelt hem eigenlijk niet’ 
En de bh van sloggi? Die valt ook in goede aarde. Volgens de testers voel je eigenlijk niet dat je ‘m draagt en beweegt-ie lekker mee. “Ik hou hem meteen aan”, grapt één van de lezeressen. En daarna is het de hoogste tijd voor een drankje. Want als je je borst(en) zó nat hebt gemaakt, dan is dat toch wel het minste wat je voor je lijf kunt doen.

Stap ook uit je comfort zone door iets nieuws, leuks en uitdagends te doen en doe dat met de Wow Comfort Bra van sloggi aan je lijf. Kom je gegarandeerd zelfverzekerd voor de dag. 

VIDEO'S | SNACKS | LINDA.LAB | ADVERTORIAL | LIFESTYLE | SPORT

Bron: sloggi | Foto: sloggi

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.lab

Grijp je beste vriendin bij d'r lurven en test samen een vierdaagse TUI-vakantie in Valencia
Advertorial

Grijp je beste vriendin bij d'r lurven en test samen een vierdaagse TUI-vakantie in Valencia

Stel je even voor: jij en je beste vriendin, samen vier dagen op vakantie, naar een plek waar praktisch altijd de zon schijnt. En dat alles dan óók nog eens voor jullie betaald wordt. 

Meest gelezen

Zo stofzuig je makkelijk je huis zonder gedoe met dat irritante snoer
Advertorial

Zo stofzuig je makkelijk je huis zonder gedoe met dat irritante snoer

Stofzuigen is niet ieders favoriete klusje, laat staan als dat snoer steeds ergens achter blijft haken. Maar dankzij de snoerloze stofzuiger van Bosch is dat nu opgelost.

Lees dit ook even

Please update your browser