LINDA.boeken

Met je tijd mee: een driegangenmenu uit een busje

Helemaal van deze tijd, zo’n delicatesse uit een busje of ander soort wagen. Keukens en smaaknomaden zullen morgen door de straten van Amsterdam karren, vanwege het nieuwe boek ‘Reizende Sterren’. Het is het eerste boek dat een compleet beeld geeft van de meest lekkere, gekke en spannende rollende keukens van Nederland.

| Tessa Heinhuis

Morgen lanceren Monica Adboel van Cool Green Events en uitgever Steven Hond van Uitgeverij Komma het nieuwe boek Reizende Sterren. 

Foodstoet
De rollende keukens zullen morgen tussen 14:00 en 15:00 door Amsterdam rijden, om aandacht voor de rollende keukens in het Amsterdamse straatbeeld te creëren. De reizende sterren uit het boek zullen meerijden in deze foodstoet. Het evenement heet ook wel Zwarte Zaterdag: vanwege de file van mobiele keukens.

De koks een handje schudden
De stoet zal beginnen bij Ijdijk en via het Waterlooplein, Weesperplein, de Mauritskade en de Piet Heinkade weer terugkeren naar Ijdijk. Na de stoet zal er een feest zijn in restaurant Magnetico. Hier kun je vanaf een uur of 17:00 kennismaken met de reizende koks uit het boek. Topchef Julius Jaspers zal het eerste exemplaar van het boek in ontvangst nemen. Hij zal ook in gesprek gaan met Monica over de opkomst en ontwikkelingen rondom het rijdende eten in binnen- en buitenland. Natuurlijk wordt er eten uit foodtrucks geserveerd: het terras van Magnetico wordt omgetoverd naar een rollende keuken.

NIEUWS | LINDA.BOEKEN

Bron: Reizende Sterren | Foto: Reizende Sterren

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.boeken

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser