Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Maak je ultieme interieur-verlanglijst en win € 2500 shoptegoed

Maak je ultieme interieur-verlanglijst en win € 2500 shoptegoed

Een tip-top gestyled huis willen we allemaal wel. Maar ja: dat kost flink wat pecunia’s. Daarom hebben we een té fijne winactie voor jullie.

| Eline van der Haar

Meedoen is hartstikke simpel, dus lees vooral even met ons mee.

Dit moet je doen

Op de cover van de nieuwe LINDA.wonen vind je een kortingskaart van 20% bij woonwinkel Westwing. Da’s al fijn, maar we doen er nog een schepje bovenop. Als je nu een ultieme verlanglijst aanmaakt op Westwing – genaamd LINDA.wonen – dan maak je kans op € 2500 shoptegoed. Simpel, nietwaar?

Pssst: wacht hier niet te lang mee, want de actie loopt tot 11 november.

SNACKS | LIFESTYLE

Foto: LINDA.wonen

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Maris UitbeijerseMaris Uitbeijerse

Ik heb mijn Westwing-schoen gezet, hoop dat LINDA even goed oplet!Want die stylish woonkeuken, met tafelpoten van beuken,zijn het begin van een nieuwe start om ook de werkhoek op te leuken.'en la officina'een wat vrouwelijkere touch met roze tinten, om heerlijk weg te dromen tussen projecten en facturen en niet te hoeven staren naar inspiratieloze plinten. Westwing, wees welkom in ons huis, want met zo'n mooi assortiment voelen wij ons deze winter thuis in ons stiekem-toch-een-klushuis.

Lees dit ook even

Please update your browser