Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Wat zie jij er leuk uit

Bho is fan van deze vrouw, die dagelijks kleding uit de jaren veertig draagt: 'Zo toegewijd'

Bho is weer in Amsterdam voor een nieuwe aflevering van ‘Wat zie jij er leuk uit’. Eén van haar favoriete steden, waar het vinden van een paar bijzondere outfits toch wel moet lukken.

| Marloes van Wijnen

En ja hoor, ze valt van de ene (vintage) vondst in de ander.

Kleding uit de jaren veertig

Van ver ziet Bho haar al aankomen: een vrouw in kleding uit de jaren veertig. “Gescoord in Engeland, op een festival”, vertelt de verzamelaarster van vintage looks. “Ik draag het ook elke dag.” Bho is weg van de kleinste details van de outfit, die aantonen dat het echt om een origineel pakje gaat. “Het is zo leuk als iemand zo toegewijd is om kleding uit die periode te dragen, want het is echt wel moeilijk om zoiets te vinden.”

Lees ook
Stylist Bho kijkt haar ogen uit in De Jordaan en wil zelfs een outfit namaken

Bho in Amsterdam

Maar ook in het centrum gaat Bho in gesprek met Amsterdammers over hun look en de bijzondere items die zij dragen. Zo wil ze alles weten van de peperdure Italiaanse jas van een vrouw die ze tegen het lijf loopt op de Dam. Bekijk de hele video boven dit artikel.

VIDEO'S | SNACKS | LINDA.TV | WAT ZIE JIJ ER LEUK UIT

Bron: LINDA.tv | Foto: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

alle afleveringen

Please update your browser