Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Patty Brard: nog één keer slank

Patty Brard ziek van paar hapjes bami: 'Zo weet je wat je al die jaren fout hebt gedaan'

Patty Brard zat de afgelopen tijden wisselend op Ibiza en in Nederland, en vertelt in haar nieuwste vlog op LINDA.tv dat ze laatst weer eens ouderwets met ‘beide voeten op de grond werd gesmeten’.

| Jorieke van Noorloos

Want ja, snel wat hapjes warme bami uit de pan eten, kan natuurlijk niet meer sinds haar operatie.

Lees ook
Patty Brard (-18 kilo) schrikt van de tunieken in haar kast: ‘Gróót zijn die dingen’

Detoxsapjes

“Ik ben er echt een hele week ziek van geweest”, vertelt Patty. “En dan weet je ook gelijk weer wat je al die jaren fout hebt gedaan. Het lichaam waarschuwde daar toen niet voor, maar nu wel.” Gelukkig zijn er op Ibiza genoeg detoxsapjes die wel goed zijn voor haar nieuwe levensstijl. “En daardoor mis je de alcohol ook niet.”

Ben je benieuwd naar de hele aflevering van Patty Brard: nog één keer slank. Bekijk ‘m dan op LINDA.tv

VIDEO'S | NIEUWS | PATTY BRARD: NOG ééN KEER SLANK

Bron: LINDA.tv | Foto: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Monique RommersMonique Rommers

Flauwekul. Je hebt een dumping gehad omdat je niet een half uur hebt gewacht nadat je iets hebt gegeten en waarschijnlijk de bami niet goed genoeg hebt gekauwdzodat je plons met drinken de onverteerde brokken bami in je darmen heeft gedumpt. Vervolgens moeten je darmen het werk overnemen van je maag en die gaan alle vocht uit je organen trekken om dat te doen. En ja dan wordt je even flink beroerd. Niks te maken met je lijf die waarschuwt dat je iets ongezonds eet en dat je dat vroeger niet merkte.

alle afleveringen

Please update your browser