Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Patty Brard: nog één keer slank

Patty onthult hoeveel ze is afgevallen na één week: 'Het gaat de goede kant op'

In het nieuwe LINDA.tv-programma ‘Patty Brard: nog één keer slank’ houdt Patty ons elke week op de hoogte van haar strijd tegen de kilo’s. 

| Marloes van Wijnen

In haar eerste vlog vertelt ze over de eerste week na haar maagverkleining.

Lees ook
Patty Brard vlogt over haar maagverkleining: ’30 kilo gaat er niet zomaar af’

Een week vol stress

“Het was me het weekje wel”, trapt Patty, die erg ziek is geweest, af. “Ik heb twee dagen alleen maar op de bank gelegen.” De rustweek die daarop moest volgen werd echter onderbroken door een stortvloed aan media-aandacht. “Er was een mevrouw die bij de krant claimde dat ze zéker wist dat ik een gastric bypass had gedaan. Dat leverde zoveel stress op.”

‘De goede kant op’

Wat Patty het moeilijkst vindt? “De balans vinden in hoeveel ik mag en moet eten. “Ik zat van de week op het terras en nam een proteïne-shake. Ik dacht dat ik daarna een hypo* kreeg. Het was te veel, en te snel.” Daardoor heeft ze haar lesje wel geleerd. “Niet te gulzig in één keer, en niet eten en drinken tegelijk. Tot slot onthult Patty hoeveel ze inmiddels is afgevallen. “Het gaat de goede kant op.”

Bovenaan het artikel zie je een promo van de eerste vlog van Patty. De hele video zien? Dat kan al op LINDA.tv, waar elke donderdag om 17.00 uur een nieuwe vlog van Patty verschijnt.

Nog meer video’s zien?

Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

*Een hypo is een lage bloedglucosewaarde waarop het lichaam onder andere reageert met trillen, zweten, hoofdpijn, duizeligheid, een verminderde concentratie.

VIDEO'S | NIEUWS | BEKEND | LINDA.TV | #HOUVOL | PATTY BRARD: NOG ééN KEER SLANK | GEZOND & GEZELLIG

Bron: LINDA.tv | Foto: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

alle afleveringen

Please update your browser