Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Patty Brard: nog één keer slank

Op déze bijwerkingen van een maagverkleining had Patty niet helemaal gerekend

Ondanks dat Patty vakantie aan het vieren is op Ibiza, is er maar een ding wat haar écht bezig houdt: de weegschaal. ‘Het is bijna een obsessie aan het worden.’

| Esmée Oudman

De kilo’s vliegen eraf, maar ook de minder leuke bijwerkingen van een gastric bypass komen om de hoek kijken.

Lees ook
Pieken en dalen: het leven na een maagverkleining valt Patty ‘helemaal niet mee’

Obsessie

Uitslapen zit er niet bij op vakantie. Elke ochtend staat Patty op de weegschaal. En ze is ontzettend blij met het resultaat, want de getallen op het scherm blijven kelderen. En ze is pas halverwege. ‘Kijken of er nog wel wat van me overblijft’, aldus Patty.

De bijwerkingen

Patty zag niet helemaal aankomen dat ze zo vermoeid zou zijn telkens. Ook vertonen de darmen wat kuren, wat zo zijn gevolgen heeft voor de huid. Hier en daar verschijnt een pukkeltje. “Maar ja, ik moet gewoon de tijd nemen voor alles.”

Bekijk de hele aflevering hier op LINDA.tv.

VIDEO'S | NIEUWS | BEKEND | LINDA.TV | PATTY BRARD: NOG ééN KEER SLANK

Bron: LINDA.tv | Foto: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Michelle WijnandsMichelle Wijnands

Lieve PattyFijn dat het zo voorspoedig gaat na je gbp. Ik heb er 2 jaar geleden 1 gekregen. Ook hier af en toe darm problemen. Ook na 2 jaar. Nu ben ik erachter dat ik verstopt raak van havermout in de ochtend. Dus misschien ligt het daar aan. Succes met afvallen en niet in de stres schieten als de weegschaal even stopt met afvallen. Dat hoort erbij.x

alle afleveringen

Please update your browser